Tuesday, 21 December 2010

Miss 7 singing the song

As promised, video Miss 7 nyanyi lagu 12 day of Christmas the Aussie version.
I have to warn you though, it’s a looong video. Ye lah kan, 12 hari nya presents so mesti lah panjang berjela nak nyanyi, hehehe. I yang tukang pegang video pun sampai naik penat. Nasib baik dah makan choc chip cookies before sessi ambik video, so tak lah hypo I, hehehehe…..
So, jom ramai2 join dia nyanyi. Lyrics lagu ada kat previous entry ye! Hikhikhikhik….
Her suara a bit lain sebab she’s got a cold. I know her hair is very messy but memang selalu macam tu bila dah petang. Sikat pagi, kejap aje dah messy balik Smile.
Miss 11 tak join nyanyi sebab she went to work with The Other Half. I spent the day with Miss 7 pegi shopping, helped her bake choc chip cookies and made this video with her.
Sekali sekala kena separate them so tak lah gaduh aje!

30 comments:

NYKOLETT said...

panjang giler lagu..penyanyi pun macam mengeluh...tapi comel sangat...kak tak sempat tunggu habis nyanyi da post komen..takut tettinggal solat magrib....

ibh said...

Hahhahaa..selambar ja dia nyanyi .Panjang tu..siap tarik nafas byk kali tak habis jg....kalau tak tgk lirik yg akak tulis smlm..mmg tak jelas apa yg dinyanyikannya..kikikikiki...

Syakira said...

adorable la ur daughter kak LG..Her voice very matured :)

QiStinA's said...

..so cute la die LG...

Sizuka said...

K.min,

Shariff cakap "Mama, kakak cantik!".. hehe.. dia siap tak bagi stop youtube video tu :D

Farra Dhelina said...

ctk! suka tgok rambut ank akk

blu4sky said...

hahahaha...clap clap clap...
thank you for the entertainment zahra.

Dinas Aldi said...

Miss 7 nyanyi dengan penuh cool & selamba, kehkeh

farah yasmin said...

she is soooooooo adorable...hye kak LG,dah lama farah tak drop by your blog..i am super bz with my final semester..tak balik malaysia ke?

june said...

Cutenyaaaa

lemongrass said...

Kak Rose,
hahaha...by the 5th day, tukang nyanyi pun dah penat :-)

Sue,
I yg dengar dia nyanyi pun tak sabar2 tunggu dia habis nyanyi sbb I pun penat dengar dia siap tarik nafas, hahaha

Syakira,
itu voice selsema, so ada sengau sikit ;-)

Moi,
Hair dia yg buat dia extra cute ;-)

Shidah,
Wah Shariff, kecik2 dah pandai nak tengok yg cantik ye, hahahaha.
Habislah Ibu dia nanti kan ;-)

Farra,
rambut messy dia tu :-)

blu4sky,
penat I nak menunggu video tu habis, hehehe

Dinas,
My hubby kata "she looks so excited singing the song!" dengan penuh sarcasticnya, hahahaha

Farah,
Hi. Good luck with your exams! Tak tau lagi bila balik, insyaAllah next year kot :-).

lemongrass said...

June,
:-)

JaJa'Z said...

kak myn..tang kanggaroo dengan kookaburra up a gum tree jek yg jaja laju bleh ikut..yg lain hancusssss..hehhe

lemongrass said...

Jaja,
hahaha...itu dah kira cukup bagus lah tu dpt ikut n paham cakap dia ;-)

PatinPasta said...

LG,
Ahaks! Suara nya sama kiut macam tuannye! Cepat bebenor butir nyanyian nye.. saya buat2 paham :D

afid said...

Kak LG,
Punye panjang lagu..cepatla penyanyi pencen kalau camni..haha

noir said...

huhuhu...god, please bless me with an adorable daughter

shiori_LA said...

hehehe congrats zahra.....i tak dengar dah dia nyanyi just tengok muka dia yang cute je hahaha......

Rusniza Mohd Nor said...

Akak,long weeknd gi mana..

hell kitchen said...

sempot nak nyanyi lagu christmas ni... ha ha ha..

budakcomot said...

salam kak...

cute giler miss 7 terutama bila dia sebut kanggarooooo n 2 pink galahs..hahaha...

best..best..best

lemongrass said...

Patin,
hehehe...tu yg kdg2 bila dia cakap, we all kena suruh dia ulang balik n cakap slow slow sikit :-)

Afid,
Yg tukang ambik video pencen dulu before penyanyi nya, hahaha

Noir,
Hahaha...they are adorable only at times!

Shiori,
suara dia serak2 sengau sbb selsema :-)

Rus,
long weekend ni panas gilers so maybe tak keluar mana2 kot.
U ada plan nak gi mana2 ke?

Hell,
Tu yg kena banyak energy baru boleh nyanyi lagu ni, hehehe

Budakcomot,
Salam. Nasib baik I tulis lyrics lagu kat bawah tu kan, baru lah boleh paham the pink galahs :-)

PUTUBAMBU said...

uih..jenuh nak tunggu dia habih nyanyi..hehehe..

tapi comellah dia...

lemongrass said...

Putu,
hehehehe...panjang betul nak tunggu habis 12 days tu kan :-D

HIJABI said...
This comment has been removed by the author.
BELLA BELL said...
This comment has been removed by the author.
HIJABI said...
This comment has been removed by the author.
BELLA BELL said...

hye sis..post la video ur kids banyak2..they r too cute..;) sis, senang tak duduk negara orang..i think im moving to turkey ikut husband..excited but sedaih nk tgalkn family;(
jenguk la blog i;)

lemongrass said...

Bella,
I dah posts quite a few jugak lah of their videos singing but you kena selongkar to find them lah :-).
I sbb dah biasa kot duk Aust ni since student lagi so tu yg alah bisa tegal biasa. But hopefully with you, ada hubby tersayang by your side, your move will be sedih but happy at the same time kan.

BELLA BELL said...

ok..i akn selongkar ur blog..hehehe
ermm btul ckp u..aaarrrggghhhhhhhh...pening pk..harap 1 ari nnt i dpt buat final decision;(