Sunday, 9 May 2010

Happy Mother’s Day!

To all the Mums(biological, foster, adoptive), Mums-to-be, future Mums, once-upon-a-time-Mums and many more in between :-)… wishing you the best Mother’s Day celebration ever…

And to all the bloggers yang sudi bagi I Mother’s Day cards, thank you so so very much. May we keep on being the best Mums to our children :-).

mother's day-azieII    mother's day-azie

From Aziemas

Mother's day-cahya

From Cahya-Schatz

Mother's day-Sue

From Sue

Mother's day-ayu

From Ayu

Mother's Day-Atie

From Atie

Mother's day-Kak Ummi

From Kak Ummi

mother's day-AlongRoz

From AlongRoz

mother's day-Ros

From Ros

And this is what The Little Misses are doing at the moment (dengan muka baru bangun tidur and tak mandi lagi), making pancakes for Mother’s Day breakfast..

IMG_2927i

13 comments:

3E said...

Kak Mynn....
Happy Mother's Day to u.....

Zaitun said...

Selamat Hari Ibu buat lg semoga bahagia disamping hubby & anak2.

Khairiyah said...

kak min
SELAMAT HARI IBU!!!
Hehehe
sy drop komen kat shout box tp rupenye msg tu sy taip dkt website, kat message sy taip link blog.terbalek.hahah.sengal btol saye..

ibh said...

Alaaa..so sweettt...Sediakan sarapan utk ibu dia..Happy Mothers day kak..

Flower said...

Happy Mom's day utk you. Rajin anak2 you masak. My anak2 tak buat pun brekkie utk I sbb diaorg tak dibenarkan masak. Semlm diaorg berdua pagi2 dah bapak dia bawak gi kedai beli pressie. I ckp ngan my hb belakang2 my anak I nak buku masak je. Siap bagi list. Dpt 2 dari 3 yg dlm list. Satu tu dah habis lak kat Big W. Good price pulak tu.

SJB said...

Wah...banyaknya cards. memang lucky lah you dapat banyak cards.

HAPPY MOTHER'S DAY..

mrs adam said...

gambar tu nampak miss 6 sangat tembab dan miss 11 sangat kurus.

selamat hari ibu jugak

indahhouse said...

salam kak LG,
Happy mother's day buat kak LG.
Hihi, solehah little misses... pandai tu masak kat dapur

Mat Gebu said...

Happy mother's day to LG...moga little misses dapat adik baru...hahahaha..terus lari dari topik!!!...eh kat blog i pun ada rose juga, jgn lupa ambik...fresh from my garden lagi u....

http://tiffinbiru.blogspot.com/2010/05/selamat-hari-ibu.html

ain said...

happy mother's day min!! semoga sentiasa dlm rahmat Allah!!

TopsyTurvyMum said...

Happy Mother's Day LG!:)

lemongrass said...

Asilah,
Happy mother's day to you too :-)

Kak Zai,
Thank you and amin....
Semoga Allah kabulkan doa Kak Zai tu untuk kita2 semua :-)

Kerry,
Selamat hari ibu to you too :-)
Lerr ye ke, patutlah cuma link aje, hehehehe

Sue,
Sebab pancake tu senang kan and diaorang suka tuang and flip, tu yg diaorang tak kisah buat, hehehe

Nora,
My kids boleh masuk dapur tp for certain things aje lah, hehehe. Pancakes tu kiranya so easy nak buat kan :-).
I tak dpt lagi my pressie sbb I yg kena gi surf the net for it, malas betul nak buat lagi :-).
Still ada sale ke the cooking books kat Big W?

SJB,
I tak dpt cards fr my kids but dpt their own home-made pressies :-)

Mrs Adam,
Miss 6 lepas baik dr prolonged coughing and demam tu terus dpt her selera back, tu yg terus naik balik badan nya, wehehehe..
Miss 11 pulak sekarang ni tgh tak makan sgt, tu yg agaknya nampak lagi kurus :-)

Indah,
Selamat Hari Ibu utnuk you jugak :-).
Kanak2 solehah tu cuma setahun sekali aje kot masuk dapur, hahaha

Cik Mat,
Erk!!!! Tak nak!!!!!! Jangan lah!!!! Muahahahahaha...
Thanks ye for the rose, nanti I ambik :-)

Kak Ain,
Thank you for the wish and aminnnn for all of us :-)

TTM,
thank you... dah pakai apron baru kamu itu buat masak Mother's Day special dishes? hehehe

Yasmin the Blogger said...

http://thefashionablegal.com/wp-content/uploads/2009/05/happy-mothers-day-daisy.jpg

JUST FOR U! HOPE U LIKE ITT!!