Wednesday, 29 June 2011

And the winner is…..

Hey Guys!

Guess what?

Someone has finally managed to guess the correct present Smile

(But I tension sungguh sebab tak dapat run this contest for 1 week sebab dah ada winner after only 3 days and tak sempat bagi second and third clue, hikhikhikhik….)

The Other Half kata apalah I ni, dah namanya pun main teka teki, sure lah ada yang terer meneka cepat, heeeeeee….

But who that person is, tunggu dulu ye, sebab I need to take a photo of the present later Smile.

(Muahahahaha….saje bagi you all suspense for a few hours menunggu result Smile with tongue out)

Congrats to the winner!!!!!!!

15 comments:

Crafty Lil' Fingers said...

Tahniah pada pemenang!!! & Happry Birthday Kak LG...

Sizuka said...

ME!! I won!! hahahhaa..... just kidding. terrer sungguh orang yg meneka tu. K.min run the contest until next week la, boleh pick 3 winners :D

♥LOVE2COOK♥ said...

Owh no, I'm Lost!!! hehehe...

Congratz to the secret winner :)

afid said...

ala..baru nak tunggu clue2 yang seterusnya..tapi takpe lah..nak teka jugak..mesin jahit? betul tak kak? hehehe

sHieRa cAkAp said...

Hu.. Bkn rezeki sy.. Maybe nnt akk boleh buat contest lg.. hahaha.. tahniah pd yg hebat meneka!

afid said...

lagi nak teka..Ipad...

aidie said...

ala...so whats the answer?

TopsyTurvyMum said...

Alaaa..tak sempat nak teka dah ada winner.

Takper la, memang i ni tak pernah menang contest haha, tapi seronok tengok org buat dan masuk contest.

Congrats to the winner..

June said...

wah dh ada winner !! baru jejak kaki nk tgk the next clue . melepas peluang sedih2.

AMY_YNA1985 said...

Kak min... hadiahnyer besday kak min adalah

"AMAZON KINDLE"

wow best nyer..
TAHNIAH KEPADA PEMENANG (^_^)

Hafizah Mohamad said...

eeee...bestnyer jadi pemenang...fiza x pernah lagi menang apa2 pun...x kira la masuk kontes apa... huhuhuhu...sonok aih bila tgk org win...huwaaaaa

malin_purple said...

oh no -_-. tak dapat la adiah dr retissss.. haha

Ayu Safieza said...

Kak LG...ulangtahun yg bmakna ni......tahniah kepada pemenang....owh 41 is still young awet mude gitew.....

Ummi Maryam said...

baru nk cuba teka, sekali dh ada winner. kononnya nk tunggu la for the next clue..but anyway, congrats to the winner!

FairyLilly said...

la dah ada winner ka....tak sempat nak join konon nak tunggu clue seterusnya...anyway congrats to the winner :)