Sunday, 20 September 2009

Tension betul I, dari semalam I’ve been trying to upload the video clip of The Little Misses singing lagu Raya on Blogger but punyalah susah and it’s still not uploading this morning. That’s why I didn’t post the video last nite seperti yang dijanjikan. I’m very sorry lah ye to anyone who’s eagerly anticipating the launch ;-).

I’ll try and do it again today through youtube so hopefully berjaya. Once again, apologies for that :-).

6 comments:

akeem said...

angah
SeLaMaT hArI rAyA aIdIlFiTrI
MaAf ZaHiR bAtIn

mohon maaf dari jauh. semoga angah gembira walaupun tak dapat beraya bersama.

kim salam sayang tuk alya & zahra.
a.matt juga

lemongrass said...

Akeem,
Selamat Hari Raya Aidlifitri n maaf zahir batin dr we all untuk Akeem n Ros.

Ms AiReEn MoHd said...

mintak miss nyanyi...chumel nyer dear...anutie eryn ngan uncle boi ulang empat kali kat miss 5 nyanyi...so sweet dear....ok ulang lagik la....hahah pe rutsssssss kosong..last last adelak daddy enterframe kan...chumel nyer...selamat hari raya u olss sefamilia...

~Am said...

I really love the video clip!
and u have a nice voice too
Selamat Hari Raya!!!

Spices of Life said...

hello LG and your gorgeous girls..
you made me cry of homesick. Im sure your raya is a blast as wonderful as your daughters.

lemongrass said...

Eryn,
Miss 5 tu beria menghafal part dia tu tp still punyalah susah dia nak menyebut 'pear -rutt' tu, hahaha..

Am,
Both girls tak nak nyanyi lyrics yg tu sbb laju sikit dr biasa so terpaksalah I yg nyanyi, hehehe...

Azieda,
Ohhh..poor you, didn't mean to make anyone feel homesick with the song :-(. But I know what you mean, same here, Raya songs always make me feel homesick too....