Wednesday, 14 April 2010

My goodness, did you see it go????

First of, I nak ketawa terbahak2 ok, MUAHAHAHAHAHHAHAHAHA……

Masa I posted an entry at 6.30 tadi, baru aje 499 xxx kat hit counter tu. Pastu bila I check again at 8 o’clock, dah 500+ clicks dia naik. Walaweh, tak pernah I tengok blog I sefofular itu. Glemer habis wa cakap lu! :-D. Paling banyak clicks in 24 hours pun cuma 2000 aje. But for the past 2 days, adalah 3000 clicks per day, hehehehe. Terasa macam nak pilihanraya aje meriahnya!

Pastu, in 10 minutes bila I checked again, dah naik 100+ the numbers. Gelak guling2 I dengan Miss very-soon-to-be 11 tadi tengok my hit counter zooming by so fast. Memang boleh saing roadrunner lah, hikhikhik. Pastu tak sampai pun 10 minit lagi, dah terlepas all the numbers :-D.

I’m just wondering, ramai ke yang sekarang ni tengah sakit jari sebab pulun menekan butang refresh tu? Berbaloi you sakit jari tu kalau dapat menang the cake stand kan……wakakakaka.

Anyhow, tahniah/ congrats to the lucky people with the lucky numbers. Jangan lupa email I the proof secepat yang mungkin (the latest is Friday night for you to email me the proof) so boleh lah I buat cabutan bertuah tu on Saturday (sebab masa ni Miss 6 and The Other Half dah balik from Adelaide, yipppeeeeee!!!!!)

P/S. Dah ada 7 orang yg email I with the proofs so far: miss byll, asiyah, blu4sky, aiman, azean, nazurah and hasni. Thanks ye sebab email I secepat mungkin :-). Wishing you guys all the luck!

27 comments:

hasni said...

owh
da dapt ye hasni nye email
hehe

blu4sky said...

LG,

marathon giler i tgk counter you tadi..kira berbaloi gak i berkorban x gi gym hari ni sebab nak balik rumah continue klik-klik..hahahah...

aliadijamina said...

Alaaaaa....saya terlepas satu nombor jerrrr..., huwaaaaaa...
Dapat nombor 500006 tadi....sipi ajo lagi...

ibu,mommy,mom... said...

uwaaaa tak faham apa proof?uwaaaa

melatie said...

LG

akak sedey n confuse lagi. Mana satu en3 u hari ni. Dah semangat berkobar-kobar nak menang. Punyalah ber semangat sampai 2 en3 awak ari yek.

Tahniahlah pada bakal pemenang tu. Kalo dia nak buat charity, sedekah kat I je la.

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

masa saya nak tutup kedai tadi mmg nampak baru 49xxx, mcm akak katakan ni br bukak dah terus 500200 dh mmg dh ketinggalan le... sedey tak dpt nak bertanding pilihan raya tu.... hehehehe best of luck yg terpilih....

Zaitun said...

Kak Zai tak dapat bertanding pun tak apalah cuma nak tanya kat mana kak Zai boleh cari cake n muffin stand tu.

NenekPenne said...

sib baik i bukan penggemar menda2 cake ni...cuba kalau u letak cincin berlian ker apa kan,mau hari2 i clik...heeee

apapun untuk yang terus menerus clik tu, semoga berjaya yer....

zaizax said...

kali ne terlepas!! oh tidakk

next time buat lagi yah..sebab quite fun bila tgk hit counter tu naik mendadakk..haha

indahhouse said...

salam kak LG,
Huwwa..! saya baru jer jengok petang td, tumpang mkn kek n tgok baru 48, skrg dah 500653! cepatnya!. tahniah buat pemenang :)

eL_kz said...

ala...terlepas lak

Azita Zain said...

k.ita dpt 500722....dh lari jauh!!! huk huk huk...sedey x dpt cake stand tu...

HAMSINI said...

adus.. terlepas semalam n-ampak jauh lagi....

lemongrass said...

Hasni,
thanks! :-)

Blu4sky,
wahahaha... siap tak peprgi gym lagi tapi kiranya exrcise jugak lah kan tekan refresh button tu?;-)

Alia,
ish..macam mana lah boleh terlepas tu ye? :-)

Ibu,
kan kat rules tu I ada explain pasal kena prt scr my blog page bila dpaat nombor tu. Itu lah yg I maksudkan as the proof.

Melatie,
I nak buat 1 N3 aje hari ni tapi tak sangka pulak the numbers came up last nite so tu yang buat another N3 bila all the number's been reached :-)

Fatin,
tu lah. I pun ingat hari ni baru naik nombor2 tu, tak sangka lah ramai betul yang menekan refresh button tu malam tadi, hehehe

Kak Zai,
Kalau Kak Zai nak datang Australia, bolehlah saya bagitau kat mana ada CC stand tu. Kalau kat M'sia, tak tau I kat mana, hehehe

NenekPenne,
kena tunggu I menang lottery lah baru hadiah dia boleh cincin berlian, muahahahaha

Zaizax,
kena tunggu hit counter tu jadi 1 juta baru boleh lagi, hehehehe

Indah,
tu lah kan. I pun terkejut sgt2 sbb baru semalam I tengok, jauh lagi nak ke nombor2 tu, tup2 malam tadi... Mak Oi! hehehehe

eL_kz,
takpe, insyaAllah next time I buat lagi :-)

Kak Ita,
Laju sgt2 hit counter tu bergerak semalam, I pun terkejut :-)

Hamsini,
ramai yang dok tekan refresh button tu banyak kali malam tadi, tu yg cepat sgt dia bergerak :-)

Ayu said...

uuwwwaaaaa...melopas den!!! msk2 je blog akak dah 5009++.hm...tp takpe....pujaan hati ayu ttp kat silicon mould tu.hehehehee....ekceli kat umah mmg jrg masuk blog sbb melepak kat fb (kat opis tokleh msk fb so qada' kat umah le) n line lak mcm siput.semlm reinstall google chrome pun dah mkn masa.

btw pd pemenang...tahniah ayu ucapkan.lps ni leh la manjakan jari jemari anda kat spa m'urut ye.heheehhe....

Asmidar said...

argggghhhhhh..saya terlepas jua!!
tensennyer bile buka2 dah terlepas..
huk huk huk huk...

anyway,tahniah pada pemenang2!! =)

Jiejah @ Iza said...

huwaaaaaaa terlepas ..nanges tepi pintu eekekeke.

TopsyTurvy Mum said...

melepas cake stand tu...

fuyyoo...satu hari 2-3 ribu org click..mmg femes!!

akiratoriza said...

Salam..
Wwwaaaaaaaaaaaaaaaa....kak, melepas saya nak dapatkan cake stand tuh...

Kniedaz said...

buka blog LG je dah 501k...melepas..huhu

Zaitun said...

Besar kemungkinan adik kak Zai akan ke Sydney hujung bulan ni.Kalau lg tak keberatan beritahu tempatnya.Tq

IrFaN CoMeL said...

dah terlepas....tak per la.huhuhu...sedey....
best of luck kepada yg dpt nombor bertuah tu ye...

lemongrass said...

Ayu,
I ingatkan baru hari ni lah nombor tu akan naik, tak sangka pulak ada ramai yg exercise jari rabu malam tu, hehehe...

Asmidar,
takpe, next time insyaAllah kalau ada rezeki, I buat contest lagi :-).

Jiejah,
kalau nak nangis tepi pintu, baik2 sikit sbb pintu tu semalam mcm dah nak terkopak ramai sgt orang masuk, hehehe

TTM,
I femes kat blog aje, kat luar I low profile you, hahahaha

Akira,
:-(. I pun tumpang sedih aje ye.

Kniedaz,
Hari ni bean counter I tu dah selow sikit, barulah dia dapat nafas :-)

Kak Zai,
I dah jawab kat blog you :-).

Irfan,
insyaAllah, next time I buat lagi kalau ada rezeki lebih lagi :-)

SJB said...

Bila lah nasib aku pulak :(.

Yati-M said...

uwaaa..... takde rejeki...

rainoserez said...

nmpk gaya tak dpt laa cupcake stand tu, huk huk..

zailamohamad said...

aisey dah terlambat r..huhuhuhuhu