Wednesday, 14 April 2010

Meh jemput minum dulu

I heran betul lah, bila I letak kat blog yang I nak bagi hadiah, tetiba aje my hit counter tu laju gilers bergeraknya, muahahaha ;-). (Saje je bagi I perasan blog I ni femes sekejap, hikhikhik….). Memang nampak gayanya macam ramai betul yang mengidam cake stand/cupcake stand tu ye. Mentang2 lah sekarang ni tengah fofular dengan segala macam cakes and cupcakes yang kiut miut, hehehehe. I wonder if ada guys/men out there yang among the people yang mengidam cake stand tu? Hmmmmm…… Probably if were to bagi hadiah electrical/computer gadget, maybe kot baru nampak bayang guys yang pulun tekan refresh button tu kan.

I thought lambat lagi nak sampai ke nombor2 bertuah itu but tengok gaya macam esok aje dah akan dapat tau the 10 lucky visitors ni. Takpe lah, asalkan hit counter tu tak jammed, I tak kisah dia nak bergerak laju mana pun.

And since I tau tak ramai yang kat luar tu tengah pulun menekan the refresh button, meh lah I hidang kan dengan air teh sebagai penghilang haus dahaga and kek coklat Nigella buat menghilangkan lapar. Bila lagi kan I nak jadi tuan rumah yang baik hati ni :-D.

IMG_2623

Jangan lah malu2 and segan2 ye, jemput lah minum and rasa kek and air teh O I ni……

Oh ye, siapa2 yang dapat nombor bertuah tu, jangan lupa email kan ke I within 2 days ye. Kalau you all lambat email kan ke I, tak boleh I nak terima sebab rules kata kena email within 2 days, so rugi aje lah kan dah dapat nombor tu, hehehehe…

Good luck ye!

15 comments:

Mat Gebu said...

woww..nigellaa....sexy mama, i likeeee..hahaha, terus nampak mcm gatal pulak...LG...style lipton tea nya label tu landing perfect kan, nampak elok jeee....

TopsyTurvy Mum said...

Elokla..pucuk dicita..i pun tgh dahaga teh dan lapar choc cake ni sementara tunggu my buns dlm oven..:)
ntah menjadi ntah tidak hehehe..

eh, dah dekat ye..tak sabar nak tunggu siapa yg kenaaaaa..

Maryam said...

Salam Kak Min!
wow wee bertuah nya badan dpt merasa secawan teh lipton dan sepotong kek coklat Nigella u !!!
baik hati kan tuan rumah ni haha
em i risau lah tak dpt lucky draw tu kak sbb takut nombor tu naik masa waktu kerja hua3

blu4sky said...

salam LG,

finally contest dah berakhir.. :D
cup of tea with choc cake..emmm yummie...

Aida Rezuan said...

LG,

Sy dah cakap dah.. gerenti menang nye! NOT! Haha! Minum air and makan kek pon jadi la.. :)

azah said...

salam min..shoutbox min jam la pulak..anyway akak selalu baca setiap n3 min, cuma tak bagi comment, control ayu je..hehe

Maryam said...

uwaaaaa
kak penat den refresh
rupa nya dah terlepas!!!
sedih nya melepas...
hu3

lemongrass said...

Cik Mat,
I nak cerita kat you satu benda ni. Hari tu we all tengok food show Nigella ni kat projector and terpampang terus kat wall.
Mak oi!!!!!! Terjojol biji mata we all tengok. Besar badaboom terus you!!!!! Seksa!! MUAHAHAHAHAHAHAHA

TTM,
you masak buns apa tengah2 malam ni? Best lah ye, pagi2 esok sarapan buns :-). Bak mai sini sikit sbb we all bfast toast aje esok, ehehehehe

Maryam,
sedih nya dengar you nangis sbb terlepas nombor tu. Jari halus mulus you tak laju ye tekan refresh button tu? Takpe, mana tau, next time I buat contest lagi, hehehe

blu4sky,
baru lah lega boleh tarik nafas and minum teh kan :-). Congrats!

Aida,
Sama lah kita kan, kalau masuk contest, memang tak pernah menang, hikhikhik... Jom minum teh tu :-)

Kak Azah,
shoutbox tu memang tak boleh accept more than 60/hr. Dia tak larat nak relay the message bnyk2, hehehe

Sizuka said...

k.min, i love the cup and saucer!! it's so pretty :D

melatie said...

Salam LG

Cis! Ahkak tak bernasib baik. Log On mlm ni dpt no 500432. Cuba lagi tahun dpn.

Amboiiiii, senang hati dan gelak guling lagi sebab contest dah selesai. Camne pun, yg penting niat nak meraikan. Betulkan, kan..

lemongrass said...

Shidah,
I bought it at Spotlight sbb masa tu it was on this 'reduced to clear' table and cuma $2 aje tak silap, hehehe. But cuma ada 1 aje :-(

Melatie,
salam. Memang cepat betul hit counter tu bergerak malam tadi. I pun tak sangka, hehehe

Ayu said...

hm...cik mat tu mmg pantang dgr nama nigella disebut2.tgk la mcm n3 akak ni...dia yg 1st komen.mcm tau2 je kan.hehehehe....tp ayu pun suka tgk dia...cara dia msk sempoi je.

@ju said...

salam kak Min,
Cantik pulak corak cawan teh tu...warna hijau lembut, bunga kecik-kecik..

lemongrass said...

Ayu,
cik mat tu dr dulu memang berkenan sungguh kat Nigella tu, hikhikhik..

@ju,
salam.. Memang sweet kan cawan teh tu. I kalau nak minum teh aje pakai cawan tu, kalau minum kopi ke, rasa mcm tak sesuai pulaknya, hehehe

SJB said...

Cantik Nya tea cup tu. Saya ni memang minat sangat dengan tea cup ni.Boleh dikatakan Hobi lah tu :D.