Monday, 12 April 2010

Jom tengok….

Psst… I nak tayang something on my blog tonite. Nak tengok tak? Hehehehe….

.

.

.

.

.

.

.

 

IMG_2616

 

IMG_2614

Cantik tak you all rasa? (But mestinyalah ada orang akan kata, ‘eleh, benda macam ni pun nak tayang kat blog!’)

Sape yang rasa benda ni cantik, bolehlah cuba2 masuk contest lucky draw I tu ye, hehehehe. Sape2 yang tak berkenan dengan benda ni, tak payahlah tiap2 hari click the refresh button banyak2 kali :-D. Bagi chance lah kat orang yang betul2 minat dengan  hadiah ni kan, hikhikhik.

So, apakan benda ini? Alah, cuma a glass cake stand aje. Tapi the glass plate tu boleh pusing2 so kalau you letak kek atas tu, senang lah nak decorate bagai :-). Lepas decorate, boleh terus angkat letak kat meja berhias tu so orang yang datang rumah kita boleh kata “wow, cantiknya kek kamu!!!! Sape yang decorate ni? Uish, cantiknya cake stand ni jugak! Beli kat mana?” Muahahahahahahaha.

Tapi kalau you all tak berkenan kat yang atas tu, I boleh bagi yang kat bawah ini…

DSCF5278

(Sama hadiah macam yang Cik Min dapat bila dia menang pengunjung bertuah yang ke 100 000, hehehe.)

Tapi sudah semestinya bukan yang Cik Min punyalah kan ;-D.

Yang ini pun, kalau you all letak kat atas meja makan masa tetamu datang, sure mereka akan terpegun jugak, especially kalau you all letak cupcakes or muffins yang menawan mata :-), hehehehe.

Fuiyoo, macam2 pilihan lagi tu, mau lah ada yang meroyan nanti and hari2 pagi petang siang malam tak berenti dok tekan refresh button tu aje, wakakakakaka…. Jangan sampai jammed my hit counter tu dah lah ye…

Sape yang tak minat benda2 barang dapur ni sure akan kata, “Alah…. kita tak minat benda2 macam ni.Takde hadiah lain ke?

Unfortunately, so far, I belum lagi beli hadiah alternatif yang lain, sorry lah ye… :-)

32 comments:

hasni said...

kak lg
cake stand tu cntik
mau yang itu!
ececeh
mcm saya plak y menang kan
hehe
kena gigih berusaha lepas ni;-p

lemongrass said...

Hasni,
muahahahaha... cepat klik jangan tak klik :-D

rainoserez said...

i pon nak gak cupcake stand tu, comey laa, i baru tau ada benda2 cam nih, nmpk sgt lah tak penahnya terlibat langsung dlm acara buat2 kek nih.. mkn kek jer pandai laa.. hahah!

zdiana said...

ada yang klik banyak kali sehari ni.. hehehe

=*NuRo0L* = said...

sangat2 suke..tapi tak smpai tahan refresh banyak2 kali...just berharap pade luck je...

Aini said...

wah! menariknya hadiah.. ni yang teruja nak join ni ;).

lemongrass said...

Raino,
Hasni nak cake stand, you berkenan kat cupcake stand tu ye? :-).
Orang2 yang sekarang tengah kemaruk buat cupcakes yang selalunya tau pasal benda2 ni, hikhikhik. I tau bukan sebab I rajin buat cupcakes tapi I rajin gi window shopping and blog hopping, hahahhaha

ZD,
kalau sakit jari tu, jangan salahkan I ye, hikhikhikhik

Nurool,
memang luck pun benda ni sebab kalau bukan nasib kita, ribu2 kali tekan pun tak kan dapat, betul tak :-)

Aini,
Jom join :-)

Yat Maria said...

LG,

If my sons click from their blogs & menang kira aci tak? coz sure dia bagi kat mummy dia hadiah tu!!! he he..

ibu,mommy,mom... said...

Woweee

lemongrass said...

Yat,
Kalau diaorang yg menang, I suruh diaorang jual kat you, hehehehe. Business minded you :-P

Ibu,
berkenan ke? :-D

zailamohamad said...

alahai semua hadiah best!!!

Aida Rezuan said...

LG,

Alaaaaaaaaaa! Nak la jugak (dah buleh rasa takkan menang nih!)

* Pantang tengok barang2 dapo, terus meroyan. Huhu! Isk.. nyesal tengok gambo2 hadiah ituuuuu!

Kniedaz said...

benda org nak bg cantik je pada saya..tapi tangan tak bertuah saya ni tak taulah ble dapat no best ke idak huhu

Azita Zain said...

kalau k.ita menang, leh tak dpt kedua2 stand tu? cuppies dan cake stands...hehehe (melampau tul ye...)

llizam said...

waaaaaa ... nak2 menang!!! chanteknyerrrr cake stand tue ... menawan hati sekali. kena rajin2 klik blog akakla camne ... eheheh =)

salam from a newbie in blogging -zam-

myrainbowdreams said...

nak!!!!!!
kak, andai kata la ( cewah ayat..) saya xmenang, nnt kalau akak balik msia leh kirim x?
huhuhu

TopsyTurvy Mum said...

eh, 2-2 i belum ada la..kena bagi menang ni:D

i mmg suka barang2 dapur ni..

gina marna said...

nak cake stand yang cantik itu....:)

itu kalau sy yg bertuah lagi...hihi

lemongrass said...

Zaila,
hehehehe... tapi kalau menang, cuma boleh pilih satu aje :-)

Aida,
I pun sama lah mcm you, tak boleh tengok barang dapur, mesti rasa mcm nak beli aje, hehehehe

Kniedaz,
You pun suka barang2 dapur mcm ni ye? :-). I pun suka shopping for benda2 mcm ni :-)


Kak Ita,
muahahahaha... Itu dah lebih namanya. Tapi memang susah nak pilih kan sbb dua2 cute :-)

Ilizam,
Salam.
I pun suka tengok cake stand tu. Semalam nyaris terbeli another one untuk my own collection, hehehehe.

Myrainbowdreams,
The problem is I tak balik M'sia rasanya tahun ni sebab my family nak dtg sini end of this year.
Tu yg susah sikit kalau nak kirim :-(.

TTM,
Hikhikhik... you baru aje nak let go barang dapur kat blog you, dah mengidam barang dapur lain ke? hahahahaha...

Gina,
hikhikhik.... Ada word 'lagi' tu yang rasa mcm tak boleh masuk lucky draw aje :-P

melin melinda said...

i pn suka yang cake stand tu
harap2 i boleh menang lah
wah...so semangat ni..hehehehe

akiratoriza said...

Assalam..
Wwaaaaahhhhh...menarik sungguh lucky draw gift tu tapi saya tak pandai wat kek la kak LG..p kalau dapat seronok jugak..

belogpizet said...

best2...err kalau la aku yang bertuah tu kan

zarin said...

aduss harus click click everyday ni :)
berkenan tul dua dua tuh hehe

indahhouse said...

Salam kak LG,
Suka , suka...bestnya nampak hadiah.

melatie said...

Dear LG

I dah panicky. Mlm tadi duk dpn laptop tp tak leh nak log on kat blog you. Pg ni baru boleh masuk. Sape punye keje ni ha. Dia sorang je ke nak bolot hadiah dr you tu. Eeeeee geram nya. I ingat you demam ke, sebab tinggal berdua kut windu kat hubby you.

BTW, dua-dua cantik. Kalo rezeki i, syukur, Alhamdulillah.

afid said...

kak lg,
saya minat dua2..hahaha.

SJB said...

wah...hebat hebat hadiah dia ni. Eh...tidak mahu ketinggalan ni hehehe.

lemongrass said...

Melin,
Ramai betul yang minat cake stand tu ye :-)

Akira,
Takpe kalau tak pandai buat kek. Beli aje kat kedai, pastu letak atas tu, hikhikhik

Pizet,
InsyaAllah, kalau memang tuah you nak dapat :-)

Zarin,

Hikhikhik, dua2 berkenan susah gak mcm ni ye sbb kalau menang nanti, memang kena pilih satu aje :-D

Indah,
I tau mesti ramai mak2 orang yg suka benda2 dapur mcm ni kan, hehehe

Melatie,
Ni mesti ada yang nak conquer hadiah tu ye, tu yg blocked my blog, hehehe.
I rasa 3-4 hari lagi mesti jammed blog I ni, masa tu bukan you aje yang kaan geram. I pun akan geram jugak :-).

Afid,
Rambang mata terus ye bila tengok dua2 tu, tak tau mana satu yg nak pilih, hehehehe

SJB,
Jom join the contest. Mana tau kan your luck dapat the cake stand, hehehe

Yati-M said...

saya nakkkkk... duaaaa222 boleeehhh...hehehhee.... isk..isk.. puh kanan..puh kiri...mintak la dapat...

QiStinA's said...

LG...kalau kenan dua2 camana???? he..he.. tp seriously...mmg menarik...

lemongrass said...

Yati,
kalau dua2 mau, bangkrap I nak bayar postage, wehehehe...
puh kanan puh kiri puh depan puh belakang :-P

Moi,
Tak dapek den nak tolong kalau berkenan kat dua2, hikhikhik...

lynn said...

alahhh cantiknya cupcake stand tu...dh lama teringin...hehe
aritu masa buka blog u cam lmbt lagi nk smpi no. tu...tup2 ler dah lebih 500 bila bukak arini..p/s i cadangkan kalau by friday tak cukup 10 org yg email to u, open la lagi, biar cukup 10 org, then baru buat cabutan bertuah ;p
btw, bole tak u pm i how much is actually the cupcake stand?