Sunday, 18 April 2010

And the winner is……

Hari ni I malas betul nak post entry kat blog. Biasalah kan, every 2-3 weeks memang I kadang2 rasa takde inspiration + malas betul nak update blog. Nak jenguk blog pun malas sungguh I rasa hari ni, hehehe.

But since I dah janji nak buat lucky draw semalam so kenalah I letak nama pemenang nya kan. I thought nak ambil gambar Miss 6 cabut nama pemenang but dah dia siap cabut, baru teringat nak ambik gambar so takdelah gambar nya :-(. Takkan nak suruh dia cabut again ye tak semata2 nak ambik gambar, tak aci lah macam tu kan :-).

But walaupun takde gambar, nama pemenang still ada and….

jeng….jeng…..jeng…….

(Oops, before that, untuk yang tak menang tu, minta maaf banyak2 nya sebab nama you tak tercabut. Kalau boleh, I nak bagi aje hadiah kat everyone yang dapat the magic numbers but bila fikirkan cost untuk postage tu rasa macam tak berbaloi pulaknya sebab postage lagi mahal dari hadiah :-(. Kalau you all duduk dekat2 dengan I kan senang, boleh I bagi by hand aje, hehehehe.)

Ok lah, tanpa membuang masa…… the winner of the lucky draw is…

ASIYAH SITI NUR who managed to capture 500004.

Congrats Asiyah. Please email me your address and your preference (whether you nak the cake stand or the cupcake stand. I rasa cupcake stand tu lagi best kot sebab susah nak dapat kat M’sia, hehehe- I’m assuming you kat M’sia? :-)).

20 comments:

hasni said...

hoho
ala..sapakah gerangan kak asiyah ni
hehe
apapon
tahniah kak asiyah:-)
(lari masuk bilik,nanes)hihi

lemongrass said...

Hasni,
I pun tak tau sape gerangan Asiyah ni. Nanti lah I kena investigate lebih2 sikit, hikhikhik...
Jangan lah nangis you, nanti I pun turut sedih gak :-((((

nj said...

LG...
Tahnniah buat Aisyah yg menang contest u ni!...satu lagi hadiah tu dapat kat siapa? Pos ke Saudi je boleh?? hehehe....

Kak Rose said...

Kak Rose nak jugak cake stand tu...klik2 selalu tapi ora menang...sob sob.... sedey tau...

blu4sky said...

LG,

bkn rezeki kitorang nak menang cake stand tu..baru berangan kalau menang bley ler i pamerkan kat wedding my sister this june

apa2 pun taniah pada pemenang..

Azita Zain said...

nak jugak cake stand tuuuuuu...!!! nak jugak!!!! (tgh hentak2 kaki ni...). congrat utk ASIYAH SITI NUR...

melatie said...

Tahniahlah kat Cik Aisyah tu.

BTW,cake stand/cup cake stand tu cam seroopa je ngan yang tu banyak balik M'sia masa adik you kenduri kahwin hari Dec 09. Jangan-jangan....

Eh..saya ni asyik nak menyakat je keja nya.

Faheem Jr said...

tumpang nyampuk jap..mmg cantik itu cup cake stand..ai pakai sekali pastu simpan dah LG..sayang ohhh...tunggu besday sape pulak baru kuar kan guna...tahniah buat aisiyah..

opss..today i lucky lagi 10,500.. :)

Yati-M said...

mmg nangis le... adoi... congrats pada pemenang...
LG, amik la order cc stand tu hahaha..

Aida Rezuan said...

Congrats to the winner!

LG,

Cupcake stand tuh memang tak wujud langsung kat sini tau. Aldi tak jual. (cubaan terakhir menagih cupcake stand)

* Just messing! Hehe!

TopsyTurvyMum said...

Congrats to Aisyah !

LG..i ada cc carrier jer..cc stand lom ada..mana nak dpt yg macam ni? i dah jatuh chenta la :D

arapink said...

Congrat Asiyah....takpo...takpo...
next time cik Ara lak kan kak min...hehehehe

Mummy Qis Adri said...

kalau nak postage murah ni haa org kat Rocko ni je senang2..hehe..akak nak try gak aritu.baru 1 hari x bukak sekali da tuptup 500 ++..hehe..xde can le..akak..nak tanya akak kan ala2 semi pro kameraman gitu,kalau kite nak carik kameran utk besday party yg x mahal ader ke?hahaha..klu akak nak jadik boleh jugak..huhu...

azean said...

huwaaaa!!! kechiwa ni x menang.....
(T_T)

akiratoriza said...

SALAM...
To ASIYAH NUR SITI tahniah... akak yang satu lagi hadiah tu untuk saper??? untuk saya ae... hihihihii..
saya tak abis nagis lagi nih...wwaaaaaa

Zaitun said...

Tahniah buat Asiyah.

Kak Zai dah cuba google kedai thingz tapi tak jumpa yang macam muffin stand Lg. Kat M'sia pun ada jumpa kedai dia tapi banyak perabut mungkin lain kot sebab namanya The Thingz.

SJB said...

Congrats to the winner.

Note: Terlepas peluang aku :(.

lemongrass said...

Norma,
satu lagi hadiah tu jadi simpanan I lah, muahahahaha...

Kak Rose,
ramai gak yang tengah sedih sbb tak dapat CC stand tu..jangan sedih lama2 ye :-)

blu4sky,
sorry sgt2 ye... Memang kalau boleh, nak je I bagi hadiah kat semua yg menang numbers tu :-(.


Kak Ita,
hikhikhik...kalau mak budak throw tantrum, comel tak? :-P

Melatie,
memang serupa yang mcm tu tapi yang tu harta Mak I dah, nangis dia kalau I ambik balik, hahaha...

Cik Min,
Bila you tayang kat blog you dulu tu, memang ramai yg berkenan you, terus tanya kat I kalau I ada lagi, hahaha...

Yati,
hahahaha... nanti lah ye, kalau I dapat cari international transport company yg murah, I'll let you know so boleh I bukak bisness CC stand ni :-).

Aida,
Aldi tak jual ke CC stand mcm tu? I thought Aldi tu jual segala benda, hehehe. I pun beli yg ni kat Coles and cuma 2-3 kali setahun aje dia buat offer jual CC ni! :-)

TTM,
Kat Coles kadang2 ada jual bila dia buat special offer dia. Tapi kan maybe 2-3 times kot a year aje.
You cuba cari kat Thingz sebab tadi I tengok dia ada jual yg plastic and also yang metal kerawang2 CC stands tu.

Ara,
betul tu, mana tau next time tuah you pulak, hehehe

Rus,
kalau setakat Rockingham tu, I drive aje turun situ, hehehe.
I tak tau lah cameraman kat Perth ni yg agak murah. Kalau you nak gambar you semua tak jadi, boleh lah kalau nak hire I, muahahahaha

Azean,
sabar....sabar, hehehe

Akira,
Yang satu lagi tu jadi hak milik I lah. Tapi rasanya tersimpan dlm store aje kot, hikhikhik...

Kak Zai,
tadi I baru pergi kedai Thingz and dia ada jual CC stand yg plastic lebih kurang tu tp maybe takde dlm catalogue dia kot. Yg I tau kerawang2 metal CC stand memang tgh ada sale lah kat Thingz tu.

SJB,
maybe next time your luck pulak :-)

Aida Rezuan said...

LG,

Aldi pon bermusim jugak segala mende dijual tuh. Musim skang tak de CC tuh.. hehehehe!

* Kalo Aldi jual nanti, akan saya rembat and tayang ye :D

Shirley S Wong said...

Oh Noooooooooooo.... i miss this interesting part.....:( lain kali buat lagi ya....^_^