Wednesday, 28 April 2010

Malam kutip awards

Since petang tadi pun masih busy lagi buat last minute cleaning, I cuma masak scrambled eggs and melted cheese on toast aje. And kalau I tayang scrambled eggs tu, sure nya akan ada orang yang kata, “makan scrambled eggs pun nak tunjuk kat blog!”. Might as well tayang the awards yang I pegi kutip tadi kan.

I feel so blessed dapat kawan2 blogger yang sangat lah baik hati mensedekahkan all these nice awards and friendship tokens to me. Terima kasih yang tak terhingga from me to you…

award-nanae         award-jaja'z

Ini I dapat dr Nanae                                     Ini pula dapat dari Jaja’Z

 

 award-azatie             award-nenek

   A bunch of roses ni pulak dapat dr Azatie             Special crown ni pulak dapat dari Nenek

award-shiori

Medal ni pulak dapat dr Shiori (tapi I cengkelat ambik award aje tak ambik tag, hehehe)

Thank you once again for the lovely thoughts. Ramai jugak kawan I kat cyberworld ni ye :-D

10 comments:

azieazah said...

Wahh bestnya dapat banyak award..

terus teringat dialog, "lihatlah dunia..!" hehehehe...

tahniah MIN..

alaaa.. scrambled eggs tu baca jer dah tingin, tak perlu gambar pun. > ni ayat orang lapar.

Azita Zain said...

bila lak nk dapat award THOUSAND INSPECTION???

-M-E- said...

wah... banyaknyer award :) kena buat cabinet award nie... best best

SJB said...

Tahniah :D.

FairyLilly said...

wah..banyak nyer award. Betul la kata depa tuh, kena buat rak tuh. LG, I antara orang yg buat scrambled egg tayang kat blog hahaha...pendek kata omelette yg tak jadi pun I tayang..syok sendiri kan hehehe...

Ayu said...

kutip kak jgn tak kutip.lps tu gantung kat dinding elok2.hehehehehe....

ppsssttt...cekelat yg akak belikan tu ada lg tau.baru 1 pack je yg ayu n anak2 abiskan.lain2 semenya elok b'susun dlm lemari.hat dr NZ pun tak luak lg.hehehe...ni bkn sbb t'lalu b'jimat cermat tp sbb mood nak mkn cekelat tak mari lg.

melatie said...

Tahniah! Keep it up.

Lepas ni kena pastikan next year you dapat double the awards...he..he..he.
Kena lebih kreatif lagi

realitybitesss said...

ala..tunjuk jelah scramble eggs tuh..nak gak ngk...

Shirley S Wong said...

wow...u deserved it....^_^

lemongrass said...

Kak Azie,
wakakaka... kalau I dah berdialogue begitu, sekeh aje kepala I ni sbb tak hingat dunia :-)

Kak Ita,
tu kena tunggu I duk rumah ni berpuluh2 tahun lah, hahaha

M-E,
Kena buat kebinet special kan, so boleh lah hari2 I belek and lap award ni, hahaha

SJB,
thanks :-)

Ayu,
Cekelat tu dah expire ke belum?hehehe.....Cepat makan sebelum expire, nanti kan nangis tak berlagu aje, hikhikhik

Melatie,
kadang2 kan I pun dapat writer's block, tak tau nak mengomel pasal apa :-).

Realitybitess,
hahahaha...boleh aje nak tunjuk tapi I malas nak dengar orang mengata I, hikhikhik...

Shirley,
thanks ;-)