Friday, 15 April 2011

Friday nite is award nite

Orang glemer2 selalunya buat majlis terima awards ni on Friday nite or Saturday or Sunday nite kan. So, I pun nak lah ikut2 perasan jadi ala2 glemer ni jugak, angkut award on a Friday nite. Tapi selalunya retis bila lepas terima award, sure ada party bagai and stay up so late berdansa kan.

But I pulak sebab dah tua, kejap lagi nak masuk tidur, hehehehe….

Kali ni dapat awards from Blu4sky, Mira and MakcikKantin.

One_Lovely_Blog_Award-Makcikkantin

And ini dari Taufik, dah lama dia bagi award ni kat I, baru sekarang I dapat ambik Smile.

Award-taufik

Ucapan I:

Thank you so much sebab kenang daku dalam pemberian award ni. Sangat2 terharu I sebab dihargai. Tak kisahlah apa orang nak kata, I akan teruskan jua perjuangan murni ini…..

(Retis kalau beri ucapan, mesti cakap campur2 Bm and BI kan Smile).

Psst…kalau ada sesape yang ada bagi I awards and I tak tayang lagi, please let me know ye sebab tadi I cari kat my folders, tak jumpa pulak any awards yang I belum tayang but I rasa ada a few lagi yang maybe I tak ter ambik kot….

Ciss….perasan glemer betul I ni, tamak haloba nak banyak2, hahahahaha.

7 comments:

anymz said...

salam min
memang minggu ni minggu menerima dan mempublish(mandai2 tukar ayat) award..hehe

Dinas Aldi said...

Wahhh congrats congrats! they love you, they really love you! kehkehkeh

Mira Marlena said...

Ala kak Min...kita send awards dia tak amik pun ek?
*Nak kecik ati lah macam ni...
Heh..heh...tapi awards yg saya bagi tu pun sama macam si Sue (blu4sky)..

hnyhar said...

oooppss...sy ingat tadi, friday nite is award nite to ur Other Half..ngeeeee....ampun kak..sy gurauu jer... :)

MULAN said...

patut la nampak bling bling sampai sini...!!! banyak dapat award tu..

u deserve semua award tu lg... sebab u sangat sweet..!!!

ShashaCatering said...

Tahniah diatas awards yang diterima. Keep up the good job! ;)

lemongrass said...

Kak Anymz,
tu lah, bukan retis aje dpt awards ni kan. Bloggers mcm kita pun boleh dapat, hehehe

Dinas,
Thank you thank you. Lihatlah donia!!!!! muaahahahaha

Mira,
Ye ke? Lah, tulah, tua2 ni memang slalu lupa, hahaha. Sorry sgt2 ye but thanks for reminding :-)

Hnyhar,
itu bukan friday nite aje, itu any night, muahahaha..... :-P

Mulan,
Oh tahnk you for the compliment :-)

Shasha,
thanks :-)