Saturday, 13 November 2010

A corrected entry

Correction:

If you read my N3 yesterday, I mentioned that the highlights of the Fair were the lion dance and the fireworks. Obviously, I was very much in the wrong. The Other Half did not agree with me. He just can’t believe how I could think that!

He said that the highlight of the Fair was definitely, undoubtedly, top on the list- this performance:

IMG_6000

IMG_6002

He said he was mesmerised with her ‘performance’ and her skills in playing with fire.

Yo lah tu Hubby!

Mesmerised, definitely, tapi I rasa not with her performance, muahahahaha…… Tak berkelip2 mata all the boys yang tengok her performance, especially bila dia main dengan the fiery hoop tu, hikhikhik.

I pun mesmerised gak by her semalam. Sebab it got my brains thinking, macam mana lah her skimpy top tu stay fixed on her body and tak termoved around masa dia pusing2 with the fiery hoops. Kalau I yang pakai sambil main hoop, mau pengsan orang tengok! Open-mouthed smile

I think kan, it must be the miracle sticking power of double sided tape kan! Hahahahahaha…..

12 comments:

blu4sky said...

obviously firework or lion dance x bley lawan with this one..hahaha

azieazah said...

Amboiii tak berkelip mata depa yerrr... Maklum pinggang ramping lagi putih melepak..

ehh tapi kan, kalu kita pun pandai hula hup macam tu, boleh rampingkan pinggang, kan?

lama dah tak main hula hoop macam tu..

~Am said...

macam ada bau2 tak puas hati je ni kak....tapi memangla...from the pictures pun I see nothing impressive pun performance ni..yang lain2 ada yg lagi gempak

Sizuka said...

hahahaha..... nasib baik tak terlondeh. lepas ni k.min kena practise hoola hoop pakai mcm tu pulak. *wink*

ps : i think if i were to wear that skimpy outfit, buat hoola hoop, mau muntah sham. kalau tak pun akan ada director filem tamil yg akan ambik i jadi heroin. lemak bergegar.. hahahha

Kak Rose said...

betul kata ur hubby tu.... mata lelaki kan... double sided tape? ha ha ha....

an15 said...

summer ni, sume pakat2 nak minimize their cloth. i rasa dia guna gam UHU tu kasi tak tercabut kain masa main tu

:P

JaJa'Z said...

hehhehe..kalau la nampak..lagi horror kak....

noir said...

the hubby's undoubtedly right :)

by the way my word verification is hymental ???

Rima said...

hahaha ye lerrrr .. of cos .. of cos.. our hb part part cam ni memang dia aje yg betul :op

SJB AKA SUE J-B. said...

Sexy girl play with fire. Cool.

Dinas Aldi said...

Konpem double-sided tape, kahkahkah!

lemongrass said...

blu4sky,
uish,mana boleh lawan! wakakaka

Kak Azie,
kalau kelip mata, takut pulak termissed persembahan yg menyeronokkan, tu yg tak kelip mata, hahahaha.
Pinggang I dah ramping, cuma tak putih melepak aje. Kena letak chlorox kot! hehehe

Am,
This N3 I buat dgn sikit pun takde perasaan jeles or tak puas hati, hehehe. But truthfully, memang mesemrising pun her performance sbb main dgn api kan :-).

Shidah,
I think kan all the boys were waiting for the terlondeh bit, hahaha. Ye lah, sure ramai yg tukang rescue klu tetiba terlondeh :-P.
Kalau kita yg pakai and do the fiery dance, I rasa orang akan bagi kain suruh tutup or bagi duit suruh berenti, hahahaha.

Kak Rose,
Hehehe...biasalah kan guys ni :-). Double sided tape tu sgt berguna!hahaha.

Anis,
Sekrg ni belum Summer pun dah panas n dah minimalist clothing diaorang, nanti Summer, sure lagi teruk, hehehe. Nasib baik bukan bulan pose kan! hahaha

Jaja,
kalau nampak, mau lah lagi tak berkelip and terbeliak biji mata diaorang kot, hehehe

Noir,
Hahaha...you have to side with him, don't you? :-P
Hymental? hmmmm.....

Rima,
hahahaha...sama aje diaorang ni kan!

SJB,
HOT! not cool ;-)

Dinas,
Kat sekolah you ada double sided tape? Cuba2 lah try to use it. Hahahahaha....