Saturday, 31 March 2012

Just a quick note

To all blog readers,

Just a quick note to tell you guys that I am deleting the Cbox chatbox on the side bar.

I have noticed that there seem to be so many spammers using the chatbox which has created some problems to the blog.

I am looking for an alternative and hopefully I will have a new solution up soon.

Thanks for all your comments there, sorry to have to delete them.

6 comments:

My Life My World said...

Sama lah dengan Acik. Dah lama buang. Entah hapa-hapa ler dia orang tak berkenaan duk meroyan kat situ.

Liasari said...

Same reason I deleted mine dulu... yup byk spammers tumpang buat iklan plak...

Zaitun said...

Kak Zai tak buat chatbox,tak nak pening kepala.

kasihredha said...

akak pun dah lama delete...banyak iklan...kdg2 tak cenonoh

m.u.l.a.n said...

i dah lama buang.. entah apa2 depa hantar...

lemongrass said...

Kak Acik,
I pun nyampah betul dgn orang2 yg entah bagi link2 benda2 ngarut tu.

Lia,
I pun rasa tak best betul tengok bnyk sgt iklan ni. But this new shoutmix pulak tak bagi orang comment, so tak tau lah nak buat mcm mana.

Kak Zai,
memang memmeningkan kepala sbb mcm2 orang yg masuk :-)

Kak Kasih,
memang betul tu, iklan tak senonoh tu yg menggeramkan kita kan.

Mulan,
tu lah kan, dgn entah apa2 iklan, pastu dgn spammers lagi.