Friday, 24 February 2012

Flippant Friday

6 more days Smile…….

IMG_6178

Our dinner, Beef yiros( or aka souvlaki/doner kebab/gyros/shawarma/al pastor).

IMG_6179

with garlic sauce, sweet chilli sauce and greens.

IMG_6183

Sauteed onions, cucumber, tomatoes, cos lettuce.

IMG_6188

Chips added to create ‘shop-like’ yiros Winking smile.

9 comments:

kasihredha said...

ohhh ada 6 hari lagi untuk tidak byk berkata2 ye.
sedapnya...akak belum dinner lagi ni


psstt komen LG tak de le...dalam spam box pun x de..kenapa ye?

whitecappuccino said...

wow! presentation yg menarik..tertarik n terliur ni

lemongrass said...

Kak Kasih,
Nak cuba kurangkan kata2 utk 6 hari sbb dah 4 tahun saya pot pet tak berenti kat blog, hehehe.
Hari tu saya rasa lepas saya komen saya nampak 'awaiting approval' dah but maybe saya keluar dr blog Kak Kasih sebelum komen tu tersaved kot? Agaknya lah kan?

Whitecappucino,
:-), thank you.

Mat Gebu said...

Jommm makan, lapar nihh...erkk, cuma ada bekalan Quaker oats sahaja di dapur...."nangesss"...huhu

penDragon said...

aduh....6 hari lagi sunyi tanpa "hiburan"...

m.u.l.a.n said...

cer tulis camna u buat semua tu.. pagi tadi u buat apa.. u dah basuh kain ke? panas tak hari ni? u makan apa pagi tadi..?? jawab tau...

sila jawab & citer kat blog esok ya.. hehehe...

dah nak tido ni tapi terbuntang mata tengok gegulung2 tu..

azieazah said...

Alaaa ubah la 6 hari tu jadi 600 hari!

JieJ said...

ok..saya tunggu hari ke 6 itu kak LG..hehhe..semangat ni!!even kak LG tengah lancarkan silent week akak ini, tidak menjadi masalah untuk saya visit hari2 blog kak LG ni..heheh..

lemongrass said...

Cik Mat,
I suka makan biskut Jacobs kalau tgh lapar2 tu, setengah tin boleh habiskan sekali duduk, hahaha.
Quaker oats tu kurennnnnnggg sikit lah. Baik berlapar dr makan tu, heeee...

Pendragon,
hehehe...saje je nak cuba boleh ke tak I 'senyap' utk seminggu :-)

Mulan,
Muahahahaha...kalau I citer, habislah nanti resolusi I nak jadi wanita melayu terakhir yg duduk diam ayu sungguh tak banyak berkata2, hehehe.

Kak Azie,
kalau ubah jadi 600 hari, I lah yg pengsan sbb tak boleh berkata2 :-)

JieJ,
I kan konon2nya memang tak nak berkata2 langsung, tapi kan, mesti jugak nak tulis sepatah dua, tak pandai betul I ni duduk senyap2, hahaha