Thursday, 8 July 2010

Just a quick update

The previous post sepatutnya was published last nite tapi net connection kat sini mengong sikit last nite. Hari ni baru ok.

And we’ve just come back from Monkey Mia. We went on a cruise but the weather was quite windy and cold and overcast so the only thing we saw on the cruise was 1 sea turtle sahaja! No dugongs, no dolphins, no sharks, nothing. What a waste of 2 1/2 hours of freezing condition on the catamaran, hehehehe… Like The Other Half said, “you win some, you lose some.”

We might just lepak2 at the villa today while waiting to go fishing tonite. Will update more later (if the connection permits).

11 comments:

kella said...

salam kenal.. salam dari kay el malaysia!:)

singgah jalan2 kesini..

chumel your daughters! they're mix! :D

NenekPenne said...

cant wait for that...

blu4sky said...

LG, sea turtle tu yg dlm nemo ke..hihihi..

melatie said...

visited yesterday. Not to worry, I will wait for your update...

indahhouse said...

Salam kak LG,
takpe kak. saya akan tunggu nak tengok cruise tu. takpe la takde dugong. kalu nampak duyong pun best jugak. hihi.
Have a nice trip,kak :D

ain said...

min jgn lupa tepek gambar2 holiday nanti!

Ayu said...

ya Allah....k.min...cantik sungguh pemandangan yg akak snap tu.kagum ayu dgn ciptaanNya.Subhanallah...

klu ayu la dpt mengadap pemandangan mcm tu...mau tak nak blk dah.hehehe...

kak...benda bagak tu bawak apa ek? beso betul ayu tgk.klu la t'jatuh kiri/kanan tu...huhu...s'diri mau ingat la

Hanizatul Husna said...

Seronoknya dapat pegi tempat yang cantik2 tu....

Zaitun said...

Kak Zai nak tengok lagi banyak gambar.

lemongrass said...

Kella,
thanks sbb sudi singgah my blog :-).

NenekPenne,
hehehe...tunggu ye ;-)

blu4sky,
I think so lah tp kan, benda tu laju gila berenang! tak sempat nak ambik gambar! hehehe

Melatie,
Susah jugak kdg2 guna wi-fi ni, asik drop out aje :-(.

Indah,
Gambar cruise tu kan, penuh dgn gambar we all aje sbb takde sekor pun duyong atau dolphin yg we all jumpa kat atas boat tu, hehehe

Kak Ain,
tunggu ye ;-)

Ayu,
tu yg terus terasa nak beli rumah tepi laut aje sbb hari2 boleh tengok sunset kan. tapi apakan daya, duit pulak tak cukup kat bank, hahahhaa

Hanizatul,
Alhamdulillah, memang best klu dpt berjalan2 makan angin ni kan :-)

Kak Zai,
InsyaAllah ye, nanti I letak lagi :-)

SJB said...

No picture today?. Tak apa will wait for next N3 :D.