Saturday, 15 August 2009

Uish, dah lama betul tak post N3 thru blogger, selalunya post N3 thru Windows live writer aje. But tadi bila nak upload this video kat windows writer, it will be uploaded to you tube first instead of straight to the blog. So, malas betul lah I nak buat macam tu cos anyone and everyone can see this video on you tube kan, hehehe... So, kenalah I do another N3 just for this video, hehehe....


The Little Misses (and Mummy n Daddy) love this song by Taylor Swift. Everytime, it's on the Take40 or on the radio, everyone will belt out the chorus, rasanya neighbours we all dah tak larat dengar suara we all nyanyi lagi ni :-). Tadi I took a video of The Little Misses singing a bit of the song sambil 'menari' (their version of menari lah, hahahaha). Ini untuk sesiapa yang nak dengar suara The Little Misses with their Aussie accent ;-).

video

Nasib baik I tak ambik video The Other Half sekali masa ni, hahahaha

13 comments:

Lynna said...

hahaha suke tgk miss5 dance haha ;p

3E said...

Kak LG...bukan main seronok lagi Alya dan Zahra menari ya....Edelyn dan Elyssa pun suka menari gak....

Eeeee....bestnyer hujan batu tu...mesti u excited 'kan.....

somuffins said...

LG, kejap sangat..hehe, namun tq.

azah said...

cutenya miss 5 tu, dgn suara keanak2annya...lain kali panjangkan sampai setengah jam baru puas tenguk...hehe

QueenJah said...

ha ha hmmm...yg paling talented nampaknya si kenit tu la kan...natural...pandai mak dia...nak lagu lain plak ada? ha ha ha...best la camni, aunty suka tengok gelagat budak2, boleh release stress!

Nadia Dzai said...

miss5 nieee, semangaaattttt!!! comel

lemongrass said...

Lynna,
mmng tak boleh masuk 'so you think you can dance' lah, hehehe

3E,
girls I think mmng suka kan dancing ni, kdg2 gelak aje tengok :-).

CikSom,
Nanti ye I ambik video panjang lagi, sampai tak larat you all nak tengok, hehehe ;-)

Kak Azah,
klu I buat panjang sgt video tu, takut tak bergerak pulak orang dr depan pc, abis tak buat semua kerja rumah, hehehe :-)

Auntie Jah,
lagu lain takde lah, nanti lah bila diaorang menari n nyanyi lagi, I ambik video lagi, hehehe

Nadia,
mmng semangat!!! Hahhaha

afid said...

kak LG, kite pon suka lagu niii...hehe:)

Ayu said...

amboi!!! kemain anak dara b'dua tu ye.menari sakan! hehehe...geram je tgk telatah dorg nak2 si zahra.cute je!

hm...ayu suka tgk videoclip yg dorg main games tu (lupa games apa).suka tgk zahra sorak menang n alya gomol zahra lps tu.ayu bantai gelak sesorg bila tgk.hehehe...

Jue said...

LG,I think miss 5 has a talent to be a dancer..she has the groove.hehehe..so cute la.

lemongrass said...

Afid,
lagu ni very catchy kan, masa mula2 dulu tak minat sgt tp skrg, mesti nak nyanyi sama, hehehe

Ayu,
anak dara 2 orang ni bila tgh baik, boleh main gelak2 sambil gomol2 sama2..Tapi klu tgh mood tak baik, asik nak gaduh aje, geram betul! :-)

Jue,
hahaha... suka dia you kata dia pandai menari (ada lah nanti yg asik nak menari aje hari2 tu!) :-)

lelayong said...

Kak min, dua-dua org puteri kak min tu mmg cun habis, yg kakak tu kalau sekali pandang ada mirip2 min malek, hehehe ntah akak kenal ke tak siapa ari malik ni, dia ni kakak pada penyanyi kat Malaysia ni, ABOT, ari tu pernah jadi host apa ntah. Dan si puteri kecik kak min tu pulak menjadi kesukaan suami lela, tiap kali lela buka blog akak depan dia mesti dia cakap "Ish Lawa betul budak ni"..hehehe..kecik2 dah ada peminat, jaga betul2 kak..ini budak manyakkkkk cantekkkk..omputih plus jawo..tu lain jer muka dorang, tak jumpanyer muka omputih cam muka depa 2 orang ni, hehehehe..tolong kiss dorang utk lela ye kak min..muahhhhh

lemongrass said...

Lela,
lain kan rupa my 2 girls ni, sorang mmng betul2 asian, sorang lagi arab2 sikit, hehehe. Nasib baik lah anak I kecik lagi kan, kalau tak, susah gak kan hubby Lela dah minat dia ni, hehehe(gurau aje :P). I rasa sbb rambut dia yg curly mcm maggi tu yg buatkan rupa dia jadi bertambah2 attractive kan.. Sian lah my Hubby nanti, kena lah beli senapang patah jaga depan pintu rumah bila diaorang dah besar nanti, hahahaha...