Monday, 19 January 2009

Hari ni not in the mood to berceloteh panjang2 so just nak letak gambar our dinner tonite.


Grilled lamb chops marinated in balsamic vinegar, mint, garlic and olive oil. Then makan with cheesy bread, baked sweet potato and sauteed cauliflower n carrot. Masa dah letak everything on the plate, baru perasan yang the colour was very orangey. No green things at all. Nampak macam tak healthy pulak bila takde greens ni eventhough ada sayur carrots n cauliflower, hehehehe. The other half said our dinner tonite really reminds him of Autumn colours. Takpelah, I'm 1 Season too early, hahahahahaha......

3 comments:

Intan Rosnitta said...

Your hb tu ada je komen dia... autumn color, etc. Tapi oklah kan... nak ambil hati u yg not in mood tu!

Hehehehe

:D

ain said...

my son suka sangat ngan lamb chops. tak pernah buat lg..main beli je.

lemongrass said...

Intan,
My hubby tu lagi suka klu takde benda2 yg kaler green kat atas pinggan dia. Tu yg dia lagi suka klu Autumn colour banding dgn Summer colour, hahaha...

Ain,
We all jarang mkn lamb chop ni, maybe once a month kot. Bukan susah nak membuatnya tp I tak minat sgt tu yg jarang masak, hehehe. Hubby n anak2 suka lamb chop ni :-).