Thursday, 10 April 2008

Tonite cuma nak letak gambar dinner malam ni aje sebab I'm so tired. Esok I'll cerita panjang2 why I'm so tired tonite...Nantikan sambungan nya esok ye, hehehe....Good nite, sleep tight, don't let the bedbugs bite!

Tonite's dinner: Nachos

3 comments:

Dianne said...

dyg suka mkn nachos tu,anak2 pun suka,dulu duk states slalu wat.hehe

lemongrass said...

kat m'sia susah ke nak cari corn chips? dulu masa I kat m'sia memanglah tak buat camni sbb susah sikit nak cari semua barang2 nya. kat sini snng sgt2 tu yg selalu buat, hehe..

Dianne said...

lah dyg slalu pakai chachos tu buat,eheh senang jer,kat ikano ada byk sana,dyg slalu bli sana.