Monday, 13 May 2013

Mother’s day story

Semalam for Mother’s day we all tak buat apa2.

Sebab ada sunday school for the girls in the morning.

But I did get some presents from the girls.

Miss 14 kata dia takde duit so she could only get cheap stuff for me and Miss 9 pulak made something at science lab at school for Mother’s day present.

Caya lah kan!

Present buat kat lab!

Hahahahaha……

Ini hadiah from them.

IMG_2677

An owl keychain from Miss 14 and a bath bomb from Miss 9.

She made the bath bomb in the science lab. It uses olive oil, bicarb soda, citric acid, lavender oil and food colouring Smile.

I can’t remember when was the last time I used the bath, hehehehe.

But Miss 9 said I can also use it as a foot bath to relax my sore feet….

And on top of that…

Bapak diaorang pun bagi I presents, hehehe.

And since bapak dia ada duit (walaupun tak berapa banyak, hahahaha), dapatlah dia bagi hadiah2 yang besar sikit dari keychain and bath bomb tu…

But semua hadiah ni revolves around the kitchen jugak so kiranya semua orang dapat faedah nya from me using them, hehehe.

IMG_2646

I said to The Other Half that I need a nicer, bigger rice cooker that can do many things as well.

So, Tefal ni ada function slow cooker as well so we grabbed this one.

Jimatlah ruang kan Smile.

My small rice cooker and my humongous slow cooker pindah masuk dalam shed at the moment, hehehe…

And then, I wanted a new set of saucepans sebab the saucepans that we’ve been using at the moment dah lanjut usianya (even though they are still in mint condition).

Our old saucepans ni hadiah kahwin but a really good brand so tu yang still in tip top condition (except bontot yg a bit hitam lah sbb I malas nak sental) so sayang jugak lah nak retire kan mereka.

And then sepanjang we all bermastautin in OZ, dah banyak add-ons I beli so periuk belanga I memang brand caca marba lah.

But when I saw this set went on sale, terus lah I rembat…

IMG_2649

Dia ada 25 years guarantee so kiranya I can only ask for another new set in 25 years time lah ye tak?

Sangat lah berbaloi dia belikan untuk I kan!

Hahahahaha…..

And then, I said to him that the kitchen is running out of cupboard space…

So, we went shopping for a buffet/sideboard.

Kat dining are tu dah ada a big buffet already tapi since my kitchen ni quite small and lacking storage space, so I wanted another buffet to store segala macam benda.

The Other Half kata, one day we’ll renovate the kitchen….

I said to him, takpelah, while waiting for that one day to come, we’ll just buy some more free standing cabinets…

So, we got this one.

IMG_2678

We like pine furniture so tu yg we bought a pine buffet.

Our other buffet was made from recycled wood from a railway track which they salvaged and polished and made into a fine piece of furniture, hehehe….

Itu aje lah Mother’s Day presents I for this year…

But yang paling bestnya, Miss 9 made breakfast for all of us on Sunday.

Memang I tak tolong langsung since she’s just using the ready made pancake mix, hehehe

IMG_2662

Alhamdulillah…..

19 comments:

geesham said...

Byk tu hadiah mothers day.......3 sekaligus yg best2 pulak tu......tak rugi ur hubby belikan semua tu....lagipun dia tau wife dia rajin & pandai masak...mmg berbaloi sesangat........

anna azali said...

Happy mother day to you kak L.G

Jihyeon said...

whoa~banyaknya frying pan!
Happy Mother's Day!

akmall said...

kak.. sometimes kan.. i wonder.. kalau mixed family ni kan.. meaning.. akak kahwin dengan an australian man which we know, memang seorang yang baik,, tapi kak kan.. kalau berbahasa di rumah akak.. akak guna both Australian English and Malay or guna English je? hehhe.. jangan marah kak.. Saya belaja English language dlu.. First language and Second language acquisition.. hehehe

thanks..

penDragon said...

Wah...byknya dpt hadiah! Paling best dpt Tefal!

herlyna said...

Bestnya...byknya hadiah. The best part see ur little girl prepared breakfast for u....hehehe she got talent fm u yea.

Anash said...

happy mother day to you LG
nice present you received...so sweet both of your daughter and your other half...
(mana nak tekan 'like' nih? ops..lupa..BUKAN FB..heheh)

syaz said...

so sweet miss 9! bertuah akak ;)

greetingsfromengland said...

Happy Mother's Day to you LG...the gifts from your hubby memang berbaloi, you are quite an amazing cook! Sweet gifts from your daughters, girls are very thoughtful kan...take care!

ummuaidan said...

haii...bestnya hadiah mother's day tuh ..mmg bertambah2 semangat nak masak lps nie kan sis...

norhidana miswan said...

bestnyer hadiah2 motherday yg akak dpt...

Nurulhuda Abdul Latip said...

Seronoknya la hadiah yang dapat tu yea..Nak2 dari the other half tu, mesti lg bersemangat nak buat kerja kat dapur kan..:)

babylola2u said...

alhamdulillah....yg best tu oneday we'll renovate our kitchen...muahhh

Aida Salleh said...

wahhh banyaknya hadiah Mothers Day sis...best2 pulak tu...kalau I sure melompay2...hehehehe....
Happy Mothers Day sis!

ida said...

wah bukan main banyak hadiah motehrs day LG...berbaloi2 ..

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak min..
banyak hadiah yer..
bertuahnya badan.. dapat peyuk 25 tahun tak yah ganti baru.. hahaha

Kniedaz said...

wah..dapat macam2 tu LG...seronoknya bila dapat menambah set di dapur (walaupun yang ada pun tak guna lagi) hehehe...so sweet Miss 9 for the breakfast..dah anak dara dah tu

Ummu Madihah said...

Salam LG,

Seronoklah ya dapat pelbagai hadiah sempena Hari Ibu! Set periuk dgn tempoh hayat 25 tahun! Boleh buat harta pusaka tu!

Unaizah said...

I received two cards each from Imran & Zarra. Tak kisah la kan hadiah murah pun, their niat & thoughts tu yg count.