Wednesday, 8 October 2008

Tuan rumah teramatlah sangat2 malasnya malam ni nak update blog sebab tuan rumah teramatlah mengantuknya. Belum pun pukul 9 lagi tapi dah berapa kali yawning. Kena masuk tidur lah kejap lagi to make sure I get my beauty sleep :-). Dah makin meningkat umur kenalah cukup tidur kan to stay young and beautiful selalu, wehkehkehkehkeh :P. So, layan gambar aje lah ye instead of layan my celoteh.






Play 'spot the monkeys'...... :-)


Fisherman plate for dinner tonite. Tinggal goreng and hidang aje, malassssss.........

6 comments:

Flower said...

Hey, I have the same pic but with different monkeys. Tu kat steaky beaks di kings park kan.

Intan Rosnitta said...

Dinner was simple but looks yummy. Dah muak giler makan rendang... huhu

;)

VG said...

Hope you feeling refreshed and rejuvenated LG after your beauty sleep.

Sorry i missed your daughter's birthday. Pls wish her happy birthday from Auntie Vin nu jauh kat Canberra.

Love, Vin

MamaFaMi said...

Dapat sepinggan, leh kenyang ni!
Selamat Hari Raya Aidil Fitri to you and your family.

lemongrass said...

Mallan,
betul lah tu kat Kings Park, kat mana lagi,hehehe....

Intan,
I pun dah muak mkn rendang but nasi impit n kuah kacang tak muak lagi ni, hehehe...

Hi Vin,
Refreshed definitely but beautiful, not sure, hahaha....;-). Thanks for the wish for Zahra.

Mamafami,
memang kenyang sgt2 semlm mkn fish n chips tu. Selamat hari raya to u n family as well, nasib baik raya sebulan kan :-).

lemongrass said...

Mallan,
betul lah tu kat Kings Park, kat mana lagi,hehehe....

Intan,
I pun dah muak mkn rendang but nasi impit n kuah kacang tak muak lagi ni, hehehe...

Hi Vin,
Refreshed definitely but beautiful, not sure, hahaha....;-). Thanks for the wish for Zahra.

Mamafami,
memang kenyang sgt2 semlm mkn fish n chips tu. Selamat hari raya to u n family as well, nasib baik raya sebulan kan :-).