Thursday, 24 July 2008

Sape nak tengok video Miss 4 1/2 lawan gravity? Ini kerja Mummy lah masa ambik video ni terlupa yg video ni tak boleh nak edit the right way up, well, we haven't got the programme for it anyway. So, nak bagi warning dulu sebelum tengok video ni: sesiapa yg terkehel tengkuk atau tergeliat urat bila tengok video ni tidak boleh menyalahkan tuan empunya video ok! risiko tanggung sendiri :-).

Malam ni malas nak tunjuk gmbr dinner so layan lah ye video fr the holidays.....

video

p/s: Cik Mat, kan memang ada iras2 perangai and rupa anak sedara Tok Batin, kehkehkehkeh.....

4 comments:

masz_73 said...

waaaa..pandai nye zahra bergayut kat pokok ni kena tukar nama jadi JANE.. mana tarzannyer?? :P

IdzaRis said...

amboi..sukanya jane kita bergayut..

Mat Gebu said...

hahaha...LG..ini anak tok batin "Mat Salleh" kan, tu pasal lain skit dari yang kat M;sia nihh..hahahaha...

lemongrass said...

Masz,
Balik M'sia terus jadi Jane :-). tarzan dia kena tunggu 15 tahun lagi lah, hehehe....

Hi Idzaris,
Jane tu baru aje belajar tu yg terus seronok nak bergayut kat pokok,hehehe

Cik Mat,
Comel sikit yg mat saleh version ni ye ;-)