Friday, 11 July 2008

video

After 3 days in Melaka, we are safely back kat kampung already. And, the phone line is also finally fixed. Tapi tak tau lah bila bajingan2 tu akan datang curi cables tu balik. So sementara bajingan2 tu sedang 'berehat' I better update my blog....

Video ni sepatutnya upload haritu lagi but disebabkan all the problems so baru hari ni sempat upload. Hari tu the little misses speaking english in the video, yang ini they wanted to sing in Malay. Both of them baru bangun tidur masa tu so tu yang rupa semacam aje. Layan aje lah ye, hehehe.....

Our Melaka holiday was really good except for the rain on Tuesday and Wednesday. The little misses enjoyed having a mini holiday within a holiday :-). The other half loved it too because he said he stil remembers all the places he went to 9 years ago. We stayed at Ayer Keroh sebab dekat sikit dengan all the attractions but still close enough to Bandar Melaka. Dapatlah the little misses learned a few things or two about the history sambil jalan2 makan angin. I'll upload the photos malam ni lah ye....

3 comments:

Mommy Lily said...

wahhh...happy birthday LG
semoga happy2 selalu dan bahagia di samping keluarga you.......

so sweet dpt wish lagu dlm bahasa melayu from the girls kann

wanna show us that birthday cards ..?

lemongrass said...

Hi Mommy Lily,
The girls pun excited sungguh nak nyanyi in Malay,hehehe...
Bday cards tu hb I beli on behalf of the girls, ingat jugak dia nak beli kad utk I :-)

Mat Gebu said...

Alaa, terharu kan, siap nyanyi dalam bahasa melayu lagii....Eh budak kat tepi fridge tu rambut sama mcm anak u kan...