Tuesday, 2 July 2013

Tongue-tied Tuesday

Our dinner tonite.

IMG_3642

The ‘frozen food’ dinner we had 2 nights ago.

IMG_3603

the home-made bubble tea we had yesterday

IMG_3612

The sandwiches I made a week ago.

IMG_3415

The makan2 we had di siang hari sebelum Ramadhan Smile

IMG_3630

10 comments:

penDragon said...

ya ampun gemuk2 dan tebal2 waffle tu...kalau kt malaysia kurus2 dan nipis2 je...mmg puas mkn yg mcm ni

hayati said...

As salam. Kak nk tanya, akak msk fries guna oven kn.. Brape suhu & brape lma? Sy pn da x mau goreng lg..ke arah hidup yg lebih sihat..hihi.. ;-)
Tq..

ibh_sue said...

Ok! Rangkuman menu yg buat i terliur tau kak. :)

norhidana miswan said...

suke lah ngn sandwish tu yg siap ada tulis2 lg...

mkn waffel tuh boleh abis ke anak dara akak tuh?

JaSSNaNi said...

gemoknya waffle tu kak min.. terliur aihhh.. :)

yana said...

yg tulis2 note ats sandwich tu saya cuba..bersemangat buat pagi2..wrap bagai..konon2 nak surprise kan anak2 n Incik Abang..tup2..boleh pulak xde permanent marker dkt rumah..hold dulu project..hehe..nanti dah jadi..kita buat entry khas..tq sis 4 that brilliant idea!

Amirah Nadrah said...

Sedapnye......
nom nom nom nom

lemongrass said...

pendragon,
memang puas makan, Kenyang sampai ke malam, hahaha

Hayati,
Wassalam. Fries yg I slalu beli kat sini, mmng dia jenis yg khas utk masuk oven. Slalunya dia akan tulis temperature 220C and around 30 minutes mcm tu. Fries yg I guna fries yg gemuk2 tu. Kalau fries shoestrings, probably kejap dah masak kot.

Sue,
hikhikhik...

Dana,
Habis! Dia makan sorang! Dia ckp dia laaapar sgt2 masa tu, tu yg boleh habis, hahaha

Nani,
memang gemuk. Kenyang sgt klu makan :-)

Yana,
alah, siannya you, takde permanent marker. Takpe, next time dah beli, boleh buat sandwiches lagi kan :-)

Amirah,
sedap :-)

hayati said...

aii aii chef.. Tq kak.. Nti sy try tgok jdi ke idok.. ;-)

Nurul A said...

oh waffle ituuuuu....geram tengok. hehehe