Thursday, 8 December 2011

The dance after the singing

Malam ni we went to Miss 8’s school concert.

We saw her singing again and then we saw her dancing…

The Other Half cakap, “I rasa kan, tak payah lah kita hantar dia masuk Dance Academy school tu ye sebab mau lah kot bertahun2 hantar pun tak lulus2 lagi.”

(setelah di alih bahasa!)

Hikhikhikhikhik….

I rasa kalau kat Msia and dia kena menari tarian lilin or zapin or ulik mayang….mau nangis lah cikgu dia hari2, hahahaha…

So, thank goodness dia lagi suka menyanyi dari menari kan Smile with tongue out.

(I’m just being mean actually, she wasn’t bad at all, hehehe.)

They danced to the Dinosaur rap song.

IMG_4381

Tu yang kena pakai sleeveless tshirt, denim shorts and a cap ala2 rapper kan.

IMG_4377

IMG_4379

Some of the dance moves.

(nanti kalau I rajin, I will upload the video onto youtube but the quality isn’t that good sebab we were quite far and ada a few people sitting in front of us yang kept on moving their heads so The Other Half couldnt take proper video, heee…)

But we were happy to watch her danced tadi because she looked like she was really enjoying it which is what matters most kan Smile.

13 comments:

Yan said...

macam rapper tu... heee..

Alin Zabidin said...

ya man....yo yo yo...whaz up... she's the cutest rapper...huhu

kasihredha said...

sungguh tak sabar nak tengok video tu...sungguh cute .

Soo Hae Daa said...

cute...dh btol2 cm rappers dh...

DeLancrettLurpak said...

yupp, even though kadang2 kesian tgk dance anak kita yg tak serupa dance pun, still kita rasa proud kann? sebab depa anak kita :)

ibh said...

Heheheheh..Jap!..jap! kak..nak bayang dia pakai baju tardisional sambil menari lilin..Heeee..kompem cute.

whitecappuccino said...

miss8 yang cute..she's always enjoying herself singing and dancing.. :)

MULAN said...

tumpang seronok tengok.. cepat la upload video tu..

Jay said...

Awwww cutenesss, video pleaseee, budak comel yg buat apa pun penuh semangat...

zarin said...

miss 8 nampak mcm dah muda remaja gitu ;-)

SULAM QISTINA said...

Sangat comel ini budak ;)

Shiela Latif said...

comel!! :)

lemongrass said...

Kak Yan,
hahaha...siap dgn cap terbalik lagi tu :-)

Alin,
nasib baik kakak dia ada a nice cap so dpt lah dia jadi rapper, hehehe

Kak Kasih,
video tak berapa bagus cos hubby mmng tak pandai ambik, hahaha.

Soo Hae Daa,
asalkan dia tak nak bercita2 jadi rapper, lega I, hehehe

Lurpak,
walaupun kita gelak guling2 kdg2 tengok anak2 kita menari tp still proud jugak, hahhaa

Sue,
muahaha...kena cari baju takde pinggang lah kan, heeee


Whitecappucino,
she loves performing I think :-)

Mulan,
I dha upload, tengok lah ye puas2 ;-)

Jay,
I think when it comes to performing, her semangat is always extreme, hehehe

Zarin,
I think because of the cap kot kan, hahaha.

Sulam Qistina,
thanks :-)

Shiela,
:-)