Friday, 4 December 2009

Last day

Hari ni last day for The Little Misses at school and also last day for us at work. Our holidays officially start tonite, hehehe. And you all must know how busy and hectic life is in the days leading up to your flight. So, most probably this will be my last entry before we all berangkat naik flight. And hopefully, my next entry in Malaysia will be about our ‘adventures’ kat kampung and kat kedai mamak, hahahaha… ;-)

And as usual, at the end of each year, I try to give something for the teachers at school. Last year, I made them cookies and cakes and put them in nice jars. But tahun ni, I memang penat sangat2 and too many things to do which made me takde masa nak buat the treats for the teachers. But I wanted to give something ‘special’ that will make the teachers think of them.

Then I found something on Taste website which is extremely cute and extremely festive as well (ye lah, kat sini kan tengah bahang Christmas :-)). So, I bought a few clear jars kat Reject Shop which only cost me $2 each :-) and then fill them up with…

DSCF7671

This is called ‘cookies in a jar’ which I think is such a cute gift to give to people. So, all their teachers tadi (except Miss 10’s teacher sebab he’s a guy so we all bagi chocolates aje, hehehe) dapatlah this gift from Miss 10 and 6. The Other Half and I spent last night filling the jars up with flour, brown sugar, caster sugar, rolled oats, currants and choc chips. Pastu I ikat riben and then tampal the resipi to turn these ingredients into cookies in the cards. Terperanjat jugak lah the teachers sebab dapat balang yang berat and isi benda2 ni, hahahaha….

Pastu lepas diaorang buat the cookies, they can keep the jar kan :-). And hopefully, they’ll think of The Little Misses when they make the cookies, hehehehehe….

Alright everyone, Goodbye for now….. Hope to see some of you in Malaysia nanti…..

26 comments:

KKPL said...

Hi LG,

Have a safe journey and enjoy yr time with yr love ones in M'sia..Do post fr there if you hv the time;)) Have fun..

Adnazthie said...

Salam, semoga selamat sampai.
Idea yang bagus tu, teringat citer Musang Berjanggut (P Ramlee)

Rahmath @Anak_Mami said...

Dear Mynn

Selamat berangkat dan sampai ke kampung halaman tercinta.Hope to catch up with you. Take care and btw, brilliant idea for the gifts to teachers.

Sizuka said...

k.min, that's brilliant!! boleh la try lepas ni. but i wanna try with beras. add beras, pastu rempah briani, or rempah apa2, pastu garam, dah bahan2 lain.. hehe.. boleh buat masak nasik :D

balqissy said...

wow! such a brilliant idea. suke sgt =D

ram said...

Very creative gifts! Very nice and lovable family. Hope you guys would have a great holidays!!! :)

Queen of The Desert said...

Happy holidays, hope you guys have a great time in M'sia.

eL_kz said...

wow
idea-beri-hadiah yg bijak!!
^__^

(follower baru)

azieazah said...

Selamat bercuti Min sekeluarga...jaga diri yer..

moga selamat tiba di tanah air..

Nadia Dzai said...

wahhhhh sgt creative!!!

SJB said...

Very creative (^_*). Well, have fun balik kampong.

Zaitun said...

Selamat tiba kat Malaysia.

Creative sesangat kak Zai betul2 kagum dengan idea Lg.

s.c.h.u.l.t said...

oh my comelnyerrrrr!

LG, by the time u read this comment I do think you're already in Malaysia. happy cutiing!~ ;)

indahhouse said...

Salam kak LG,
Bagus idea cookies in a jar tu. Hehe.
Happy holiday!

azreen1006 said...

cute idea... eheheh anyway, have a safe and enjoyable joruney back to Malaysia ;)

AbbotCottage said...

LG, Semoga Allah melindungi LG sekorge ya. Have a nice holiday in here. Pssttt sependa ko cukup stok tak? Cni ujan je kejenya LG oiii...ekekekekeke.

lemongrass said...

Yat Maria,
thanks for the wish :-). I think I definitely will post some entries from there or else I'll miss my blog so so much, hahahaha ;-)

Adnazthie,
Credit to the creator of the recipe, I cuma cilok idea dia aje, hehehe. Eh, cerita Musang Berjanggut tu yg mana satu ye?

Rahmath,
thanks for the wish and insyaAllah we'll meet up kat M'sia but rasanya memang tak boleh pergi lah your house on the 12th tu. My Mum sure mengamuk klu we all keluar Sat nite tu sbb memang dah start busy sgt2 malam tu, hehehe..
Psst.. you tapaukan untuk I boleh? ;-)

Shidah,
tu lah kan, lain dari yg lain. You cuba lah dulu dengan beras n rempah and kalau jadi, you let me know ok sebab best weh klu dapat ingredients nasi beriani, hehehe

Balqissy,
It's such a cute gift kan. Even my hubby pun seronok tolong I isi the jars :-)

Ram,
thank you. We can't wait to just relax and enjoy the food in M'sia :-)

Queen of the desert,
thanks :-). Vacation balik 'kampung' ni memang sentiasa di tunggu2 kan :-)

El_kz,
thanks for dropping by at my blog. Cute kan hadiah tu, I hope cikgu2 diaorang semalam appreciate the gifts :-)

Kak Azie,
thanks ye for the wish :-)

Nadia,
Boleh ke buat hadiah door gift wedding nanti? hehehehe

SJB,
I had to choose a creative gift because I was too lazy to bake them the sweet christmas treats, hehehe

Kak Zai,
Bukan idea I, I cuma cilok dari Taste website tu aje, credit to the recipe creator :-). But it was such a cute gift kan!

Schult,
I still kat Perth lagi but so busy with packing and kemas rumah. Rasa macam tak cukup masa aje, hehehe

Indah,
Lain dari yang lain kan hadiah tu :-).

Azreen,
thanks for the wish :-)

Abbot,
sependa tu benda pertama we all packed, hahahaha. Kalau tak cukup, kena lah beli kat M'sia nanti :-P

My Life My World said...

LG, harap sangat dapat sampai kenduri adik awak kat Ijok. Anak anak perempuan akak tak sabar nak tengok Miss 10 dan Miss 6 secara LIVE.... Selamat berangkat pulang yer.

Aida Rezuan said...

Salam,

Selamat bercuti! Have fun and take care!

*Mmg kiut and unik la gifts tuh!

KAK LILY said...

Salam LG & hubby, selamat bercuti & to miss 10 & 6 selamat " balik kg" yer

lili11 said...

Hmmm ... dah sampai M'sia gaknya ya!
Err ... apa kata join kontes Hidup Berani Untuk Gagal. RM5 sudah pasti. Mungkin menang banyak lagi ... Jom!

Precious

arapink said...

macam citer "Musang Berjanggut" pulak...hehehe...campur2 bahan masakan...tapi something different kalo nak cuba lepas ni kan :-)

Selamat Pulang Ke Tanah Air :-)

cupcakekasih said...

salam LG, suami dan anak2
semoga selamat sampai ke kampung dan selamat bersukaria di sepanjang cuti ini. Amin

eazy said...

hope to see u soon:)
datangla melaka.hihi

Ayu said...

salam k.min...

huhu...baru arini ayu dpt terjah blog akak.pc kat opis mcm ampeh...tenet kat umah mcm siput.sudahnya malas nak jengah memana blog sbb dah tau mesti akan hang punya.iiisskkk...

pape pun kreatif idea akak tu.lain dr yg lain.pasni leh la ayu hadiahkan org gift mcm tu gak.pandai2 dia la nak bake cookies tu kan.then bila dah siap tu jgnla lupa jamu kat ayu blk.hahahha....

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室