Monday, 17 March 2008

Seperti yg dijanjikan, photos of yesterday's lunch spread. The server finally managed to upload the photos!


Gulai lemak ayam, Sup sayur with egg tofu and bakec sticky chicken wings.


The chocolate cake with ganache but the ganache I buat thick sikit so tu yg tak meleleh ke tepi.



Baklava which is a rich sweet dessert of ground mixed nuts (I used almond, walnuts and cashew nuts) encased in filo pastry layers with sugar syrup poured onto it while hot. I think this dessert is native to Turkey.

The little misses with the guests from Malaysia.

3 comments:

mrssham said...

wah... sesenyap je pegi erk..huk huk huk

lemongrass said...

dia pun xbagitau kata nak dtg,tetiba call hari sabtu so hari ahad tu jumpalah for lunch,hehe

JieJ said...

Sis..ada tak post recipe baklava tu???First time makan menda ni, kawan ofis bawa dari turki..jatuh cinta lah juga..nak minta banyak2, segan lah pulak..heheheh...