Sunday, 2 March 2008

Saje nak letak this post...

I terperasan ada sorang guest yg datang my blog and the traffic feed shows this person's from Btg Berjuntai..Terkejut kjap bila tengok that name sbb bnyk kenangan kat tempat tu. I was raised there and membesar kat BB, sekolah kat BB, my wedding pun buat kat BB, my parents still ada rumah kat BB but now they've moved to Ijok...
Klu balik M'sia memang tak pernah lupa pegi BB lah sbb slalunya pegi pasar malam Jumaat kat situ and pegi rumah our old neighbour...
Even the other half has fond memories of BB especially the old pasar malam behind the mosque (except the time when he had to visit 'klinik jacob' after eating dodgy ayam percik from the pasar malam!)

So, kalau boleh, kenalkan lah diri sbb mana tau, we've met somewhere in BB before or mana tau my parents kenal u, hehehehe....

1 comment:

EIJAM'S FAMILY said...

i just reading this blog, actually i mmg notice pun yg mmg ade pasar mlm ari jumaat kat situe coz umah nenek i kat felda sungai tengi so pekan yg paling dekat kat situe yerklah BB.. anyway salam kenal dan yg ade terjah feedjit tue ukan i tau coz i baru jerk reading your blog.. anyway nica blog bestkan duduk negara org macam2 boleh belajar dan u pandai memasak..

anyway klu sudi boleh kenal

myblog:
http://nhmi.blogspot.com/