Wednesday, 19 February 2014

Wordless Wednesday night

Shells or meringues?

Winking smile

IMG_8047

IMG_8049

Mee goreng mamak or mee goreng jawa?

IMG_8023

IMG_0895

Lauk kenduri masak tungkus lumus berjam2 kat dapur or lauk reheat dari magic freezer?

IMG_0951

IMG_8037

IMG_8040

Hahahahaha….

Lukisan free hand or tracing?

IMG_8598

IMG_0859

Tapi sudah semestinya bukan I yang lukis lah!

12 comments:

UmmuAidan-Arissa said...

salam sis,
nak vote tuk mee goreng jawa ngan lauk dr magic freezer lah...hehe..
yg drawing tuh artistik btul nampak..:)

IdaShazana said...

berseninya tangan,,, lukisan yang osem

ibh_sue said...

Hahahaha..semua i dah tau.. Kan kakak..Peace... Yg paling best sekut meringue tu..wink..wink (^_^)

IrinaSGP said...

Wah cantiknya lukisan tuh! Sapa la gerangan tangan berseni tu..

IrinaSGP said...

Wah cantiknya lukisan tuh! Sapa la gerangan tangan berseni tu..

Kniedaz said...

siapa lukis tu LG?
Gambar makanan tu memang selalu menggoda hati dan perut..

amirah said...

waaa....dah jadi dah akak punya black n white dessert?

JunAina said...

Marah seafood dalam mee tu, beria2 dia joget dalam tu mamak dan jawa yg dapat nama...ahahhaaa...

Zaitun said...

Gambar no 1 tu meringue, yang ke 2 mee jawa, yang 3 lauk kenduri dan yang akhir tu lukisan tracing.Kalau salah maafkan kak Zai hehehe.

Zaitun said...

Pembetulan, Yang ke 2 mee mamak tersilap type hehehe...

nqr said...

alhamdulillah jmpa semula blog ni. u ada instagram?

Shamsiah Abdul Rahman said...

LG,
Nnt2 bila sng.. jawab ya.. mi tu you buat sendiri or beli siap?