Thursday, 13 February 2014

The handsome one ;-P

Tadi ada parents teacher meeting at Miss 10’s school with her teacher.

Alah, cikgu dia yang sangat2 hensem tu.

hehehehehe….

And I dengan spying and stalking skills yang I ada, berjaya ambik gambar dia tanpa kena kantoi.

Bukan setakat satu gambar, a few gambar lah jugak!

But unfortunately….. I cannot put the photos up here sebab my blog ni has been found by a few of Miss 10’s classmates so I tak nak lah diaorang komplen ke cikgu tu.

Mampus I nanti kalau dia tau!

Hahahahaha….

Tapi I ada letak kat Insta sebab insta I private so kemungkinan untuk cikgu tu tau not that high lah.

And semua yang tengok memang mengakui kehenseman nya yang amat2!

Even The Other Half pun kata cikgu tu hensem!

Ada yang kata iras2 Keith Foo actor tu tapi versi lagi hensem!

Memang akan cair, tangkap cintun lah…………Red heartIn love

Wahkahkahkah….

Sape nak tengok gambar dia kat my insta handle, I’ll just give you the first few letters aje ye, pastu pandai2 lah you all cari ye.

It’s mynnm…..

And please bear in mind, if I think you are not 19 and above yet, memang I takkan approve ok.

Since I tak boleh lah nak tayang gambar cikgu hensem tu kat sini, I tayang gambar our dinners aje lah ye…

Dinners we all pun boleh jugak buat you all meleleh air liur, hikhikhik…

A few days ago, I rajin buat roti jala and kurma ayam for dinner.

IMG_7963

Dah lama tak makan roti jala ni.

But instead of buat kari ayam, I kena buat kuah yang tak pedas so I mix perencah kurma and perencah kari sikit.

IMG_7966

Jadi lah ‘kurka’n ayam, hehehehe

IMG_7968

Semua orang beria2 makan roti jala tu. Memang habis licin!

And then last night, I was so malas to cook so I made a big bowl of salad yang penuh dengan macam2.

IMG_7977

IMG_7984

Makan dengan toasted wrap and crumbed chicken breast.

2 hours after that, semua kelaparan balik sebab makan sikit for dinner, hehehe….

And for dinner tonight, I made something that I can prepare earlier sebab meeting kat skolah tu pukul 4.45. By the time habis and sampai rumah, memang tak sempat nak masak dinner.

The best thing to make was pasta lah kan.

I made mac n cheese.

IMG_7989

IMG_7994

We had it with mixed salad and deepfried crumbed bocconcini balls.

IMG_7990

Anything cheesy and deepfried is really good! Smile

40 comments:

Kniedaz said...

ala.....nak tgk gak...tp takde insta..huhuhuhuhu...

Amilita Zaini said...

I dah tengok instagram hahaha...! Hensem la. Tangkap cintan. Hehe.
And I had roti jala for lunch, too. Courtesy of dinner at SIL's last night..my MIL biasalah tapaukan utk semua org. I pun mkn dlm 5 gulung gak :P

noor baizura said...

Kak LG approve la ig saya..hehehehehe

Zuraikbar...

*saya silent reader blog akak*

noor baizura said...

Kak LG approve la ig saya..hehehehehe

Zuraikbar...

*saya silent reader blog akak*

EviL WiTcH said...

Kak...approve la sy...sy dh 23...

Nurulfarahin91

EviL WiTcH said...

Kak...approve la sy...sy dh 23...

Nurulfarahin91

ilah said...

Alaaaa akak..nak tengok..saya xde insta..letak jap pastu delete...hehe

Silent reader..:-D

Miss N said...

yeayy..finally jumpa ur ig.
pls approve me..:)

nolly_naza

Kyo Kusanagi said...


I'm really impressed with your writing skills and also with the layout on your weblog. Is this a paid theme or did you just modify it yourself ? Either way keep up the nice quality writing, it's rare to see a great blog like this one today.


Feel free to surf my site
:

Ashafeeq Network dot kom dot mai

Kyo Kusanagi said...
This comment has been removed by the author.
Kyo Kusanagi said...
This comment has been removed by the author.
Shamsiah Abdul Rahman said...

Alahhhhh.. ingat ada la gambar cikgu tuuuuu..

Dayah said...

akk sy tak nk tgk cikgu hensem tu tapi sy nk tahu mcm mana akk buat mac n cheese tu heheh yang tu lebih buat air liur sy meneleh hohoho

littlehumblelynn said...

Serious handsome!
Suddenly tetiba umur 35 tahun blh join sekolah zahra lagi tak?
Hahahha!!

rEyLiAa said...

instagram akak ape? saya cari x jumpa hahaha..Nak sangat tengok cikgu hensem tu huhuhu

Chekgu Azrine said...

ala..nak tgok jugak cikgu handsome tuh..hahahhaa

atikah said...

Nasib baik saya follow insta kak mynn hehehe tak terlepas keith foo australia.

Rai Ourkizuna said...

alaaa kak... saya takde ig..hahaha

shiela said...

kak..sy nk follow ig akak..approve eh..hihi..im ur silent reader..love ur blog..

shiela sahila

as li said...

sedih carik ig akak tak jumpa..huhu bukan nak tgok cikgu tu sangat (nak sebenarnya) tapi nak follow ig akk sbb sy silent reader akak yang tegar hohoho

Neny said...

Bila akak kata akak tepek gambar cikgu hensem kat insta, terus I check!

Hensemmmmmmmmmmnya....ni kalau ngajar saya ni, alamat I dok sengih sepanjang masa lalalalala.....

Badar The Great said...

hoho ....stalker ya . akak takde ig la . melepasla nk tgok ...apala salah letak aja d blog u ni.

lurvehearts said...

screenshot lah IG... xjumpa huhu please :P
atau follow la ( thepincess81 )

JunAina said...

Dan2 tu buka akaun ig nak tengok cikgu hensem tu...ahahhaa...

t.a.t.a said...

Kak, email kat saya. Saya yang request gambar tu, tapi xde IG. Huhu.

anna hashim said...

approved saya :)
silent reader sis..and kdg2 komen gak if rindu..hehehehee

@annatansrihashim

Shiela Rahim said...

finally....found ur ig..hihihi..

Zalia Saelan said...

add me on insta kak..zalia_saelan..nak jugak tgk muka cikgu hensem tuu

Zakiah Nan said...

salam...kak min approve la sy kat ig...sy dah lama jd silent reader blog akk..tigin jgk nak tgk cikgu hensem tu...hehe....akk please approved sy kat ig....dah lama request tp akk x approved ...hukhukhuk sdh....please akk syg...

Shahida Saidin said...

Aaaaa.. Akak approve la sy jgk~ Sy da lama jd silent reader akak~ n sy da 27.. Huhu

lavender1302

Shahida Saidin said...
This comment has been removed by the author.
ika said...

Akk approved la sya kt ig..sya dah 29..huhuhu ikabeckham..

zha said...

sis...add me in ur ista..

zha said...

zaleha lin

whitecappuccino said...

nak tengok gak...approve la akak..kopiputih5

rodziah abdullah said...

K.min, tkg approve sy. Rodziah1189.tq.

Natrah Norlin said...

Assalamualaikum SIS

Dah request IG
ID natrahnorlin mohon approve ye

zha said...

kak..insta kita zaleha zha..hehehe

activemind82@gmail.com said...

hi kak mynn, approved IG request pls..i'm 31yo. tq

activemind82@gmail.com said...

ehh..xgtau IG ape..najahnoor ..approve yer..:P