Saturday, 15 February 2014

The explosion of my insta requests

Nak tergelak sangat2 with the response dari kamu2 semua in the previous posts.

Punyalah ramai tetiba nak jadi follower I kat Insta semata2 nak tengok cikgu hensem!

Lepas tu, ramai yang tak tidur malam terkenang2 kehenseman cikgu tu!

Hahahahaha Smile with tongue out.

Nasib baik cikgu tu memang betul2 hensem, not just in my eyes aje (sebab ramai yang mengakui nya), or else sure dah ramai yang rasa tertipu sebab ingat betul2 hensem sekali tengok tak hensem mana.

Tapi like people always say, beauty is in the eye of the beholder kan.

I rasa The Other Half dah cukup hensem to me, but ramai yang meragui nya…

Hikhikhikhikhik….

But I’m really sorry memang tak boleh letak kat blog ni.

Nanti lah, one day, kalau kelas Miss 10 ada buat performance or ambik class photo at the end of the year, baru lah I boleh letak.

Sebab itu ada legitimate reasons nak ambik gambar the class and the teacher.

Yang gambar ni, I ambik sorok2, tu yang tak berani nak letak kat sini takut orang terjumpa and ingat I stalked dia!

Tak kuasa I!

Sebagai ganti, I letak gambar The Other Half aje lah ye…

Aci tak? Winking smile

IMG_0809

Ini tadi, masa dia tolong I prepared dinner. He made blue cheese sauce untuk dimakan dgn dinner.

But dia sorang aje makan sebab orang lain semua tak larat nak hidu bau the blue cheese.

And the food we had for dinner tonite.

IMG_8009

IMG_8008

Steak, salad and chips Smile.

And ini pulak what I had for lunch, hehehe…

IMG_7999

Lempeng and serawa/custard durian.

IMG_8002

I dah lama teringin nak makan lempeng and serawa durian ni.

I made some serawa last week tapi awal2 dah kena dihabiskan dek The Other Half.

Dia makan serawa macam dia makan yoghurt! Mana lah tak cepat habis kan!

This time, I buat banyak sikit so sempat lah I buat lempeng untuk dimakan bersamanya, hehehehe

17 comments:

NenetPenne (NP) said...

Cikgu Tu memang handsomeee...alahai....teringat2 ni

Ubj Jahan said...

Ala kak min... ur other half mmg hansem punlaa. Heheee But cemana saya nk confirmkan cikgu tu hansem ke tak.. xde ig la. Pls kak nk tgk jgk. Cuba akak buat entry bout parents teacher meeting day tuu.. haha

Hartnee Hidayat said...

Slm kak,,nk tgk jgk,,ig saya tneetya,,tq

UmmuAidan-Arissa said...

Alaa sis..nie menyebabkan semangat nak tengok nie semakin membara nie..dahlah tak dapek nak install IG..meh email kat sini meh..hehe

ika said...

Thanks akk approved..huhu..mmg hensem sgt..

FH said...

Salam akak mynnm hihi approve ig saya f_hanis.Adore with your entries and food stuff hihi :D

Syahizwa's said...

Kak..saya dah add ig..please approve k..dah lama folo blog akak. Now tak sabar nak start folo ig pulakkk..approve k? :)

oh btw saya confirm under 19! heheheh

-shahiraizwani-

JaSSNaNi said...

dah jadi yogurt durian la camtu yer kak min.. :)

t.a.t.a said...

kak, the other half tu memang dah selalu tengok dah. huhu.

ni karang saya register jugak IG ni karang.

Makcik Anak 3 said...

tekak mat saleh mkn durian dgn jayanya....heheee

Fifi Nadhrah said...

mat saleh pon makan durian? hihi..

ieda iedana said...

Siapa yg blm ada ig, xpayah la register. Nanti susah!
Terbawak2 dlm mimpi...hehe...
Dia mcm keith foo, tp lg macho, lg hensem.

ieda iedana said...

Siapa yg blm ada ig, xpayah la register. Nanti susah!
Terbawak2 dlm mimpi...hehe...
Dia mcm keith foo, tp lg macho, lg hensem.

Natrah Norlin said...

wah suka cik abang akak makan durian yer... bestnya anak2 akak..ari2 makan cam makanan kat restoran tu...

zha said...

ala kak..add la kita..hua hua hua...zaleha zha..peminat setia blog ni heuhuhu

azlina ahmad said...

Kak.min..approve le ig sy fahimshafiy...pls

azlina ahmad said...
This comment has been removed by the author.