Monday, 22 April 2013

Just a quick hello ๐Ÿ˜€

Just saying a quick hello utk sesiapa yang dah rindu kat blog ni.
We arrived safely on Thursday. Then atayed in KL until Saturday afternoon tunggu The Other Half sampai fr Perth and for my Mak to balik from umrah.
Sambil tu sempat jalan2 midvalley lagi! Hehehe.
And definitely sempat makan macam2!
And Miss 13 turned 14 last Saturday so ee had a BBQ kat kampung yesterday just with the siblings n families.
The men manned the BBQ while I buat pizza n nachos atas permintaan. My sis in law made the birthday cake.
And today we are back in kl enjoying a family vacation before The Other Half has to go back to Perth this Sunday.
So kalau jumpa we all kat mana2, senyum2 and tegur2 lah ye ๐Ÿ˜€.
And since I'm updating the blog using iPhone, gambar2 semua are at the end of the post lah ye. Layaannnn ....














23 comments:

pelangi petang said...

Assalamualaikum...
happy holiday kak zu & family....hope dapatlah jumpa kak zu kat kl....hehehehe....

Carl Lesmana said...

enjoy your holiday akak ! :)

ummuaidan said...

salam kak..selamat bercuti2 sakan yer..seronok nampaknya the gals dapat makan pelbagai...:)

momnsofea said...

bolehlah jln2 and mkn2....nasi ambeng...

zarra zuyyin said...

mommy makan byk le tu... cover eh, selinung di sebalik hubby hensem akak tu. hahaha. welcome home akak. selalu silent reader. ngee...

JaSSNaNi said...

assalamualaikum kak min...
welcome back home.. lama tak akak kat sini? hmmmm kalau ada rezeki teringin nak jumpa.. dulu tak sempat nak terjah umah akak tu...
okehhh... ape pun enjoy ur holiday ye..

JunAina said...

Bahagianya kan dpt balik tempat sendiri...enjoy your holiday sis...

norhidana miswan said...

hepy belated birthday miss 14, seronoknyer mkn3 kt kg... skrg nih msh kt kl lg ke kak? kalu terserempak comfirm dana akan tgr...

huda said...

hai kak lg..
seronok nya balik kg.. miss 14 dh turn 14.. nampak sgt comel gmba dia tu.. dh anak gadis kan :)
other half look thin..
suke gambar miss 9 yg makan cotton candy..

im silent reader too.. since 2008 :D

ida said...

bila nak g midvalley lagi yer kak min..nak buat2 terserempak ni !!!

Rosiah Ismail said...

bilalah nak terserempak dgn miss14 n miss9 ni yer....dtglah s.alam

arita ms said...

wah wah.... best nya dah dapat makan apa yang diinginkan... selamat makan tp hati2 jugak... agar kesihatan terjamin... in sha Allah...

happy holiday to the girls

Zaitun said...

Selamat bercuti dan JJCM.

Rdimple said...

salam lg,
tossai best tuh...kalau terserempak sure i tegur kay..

singgah lah old klang road batu 8, ada burger bakar @burgertalk(max grill)di PJS 4, sedap...

Ummu Madihah said...

Salam LG,

Selamat bercuti di kampung! Wah sedapnya paper tosai tu! Kena jamu selera sepuas-puasnya dgn makanan yg susah nak dapat kat sana agar x teringat-ingat nanti! Yr Other Half nampak makin slim ya!

Makngah said...

As slm LG..i'm one of yr silent reader too..tiap2 9.30mlm,waktu m'sia, mesti bukak blog ni..hehe..Tapi, baru perasan your miss 13 tu sebaya ngan anak bujang ku yg sorg itewwww..hopefully boleh ler terserempak ngan LG n family this weekend ;-)

Haliza Ghazalli said...

Welcome home......
May u enjoy every minute of ur time with ur family here!

Mrs.Critical Thinking said...

Selamat pulang, ibu!! Relax, unwind and enjoy your holiday yeee!!

Along Najwa said...

Finally..miss your post...hv a great vacation!

nanad said...

We stayed at the same hotel. Saya nampak puan dengan keluarga pagi tadi dekat Cafe Kembali. Hehe nak tegur tapi malu sangat. Camera kat tangan dah bukak tutup bukak tutup dah.

izz said...

agak2 dpt tak terserempak kat KL? hopefully kan..In Sha Allah...

babylola2u said...

cepatlah update blog kak LG..I dah rindu..wuuuuuuu

penDragon said...

Happy b'day Miss 14!!! Wah...dah mkn tosai....hihi...ok lah tu!