Friday, 26 April 2013

Another short vacation update

Our vacation in kl as tourists is nearly over. The Other Half will be going back to Perth and the girls and I will be going back to Ijok.
What did we do the past few days?
We did loads of walking, exploring, shopping and eating!
The best bit about staying at hotels in Msia is the buffet breakfast, hahahaha.
Especially when you can eat everything on the buffet tables instead of just the toast and butter and jam aje!
But after 3 days of eating buffet breakfast, you just want to have coffee and nothing else, hehehe.
I think my stomach cant cope with the constant influx of food from morning to nite :-).
But thank goodness for all the walks we've done, tak lah berat naik teruk sangat, hehe.
We've been to Midvalley, KLCC, Bird Park, Bukit Bintang area, Aquaria, Pasar Seni, Chinatown, Masjid Jamek area.
We've been on the komuter and lrt so many times as well.
I rasa muka we all tu memang hari2 ada kat KL Sentral tu!
I took a lot of photos on the big camera but I malas nak transfer to the laptop and malas nak update blog on the laptop so layan ajelah some photos that I took on the phone ye.
Once I dah balik Perth, hopefully I can update on our Msian hols.
















15 comments:

ummiaisyah said...

selamat sambung cuti kt Ijok!..psr mlm ari sabtu kt pekan tu mcm best jer...pernah bli piza sedap kt situ..

penDragon said...

K LG, selamat menjamu selera!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Min..wah!balik Malaysia..g soping2...mkn2..jalan2 ya.Ya la bila lgkan?Sok2 dah balik...kempunan lak.:)

NenetPenne (NP) said...

snap pic dari phone pun cantik...kalau dah skill kan...

bila balik ijok?? harap2 bertembung kat tesco kuala selangor... eh u, giant kat pasir penambang dah nak hampir siap laaa.....

NEKCIK said...

Salam LG...slamat cuti cuti mesia....enjoy all malaysian the good foods

ibh_sue said...

Selamat sambung holiday kat kampung ijok pulak kak... Makan puas2... nanti balik sana rindu plak

♥Cik Puan♥ said...

lama kita tak singgah sini...

Chekgu Azrine said...

Wahhh...dh kt msia...happy holiday sis!!!enjoy...

Dinas Aldi said...

Balik bercuti kat Malaysia rupanya. Dah besar2 dah the two misses, yg sulung dah tinggi dari mak dah, hehe!

Unaizah said...

Looking forward to reading your Malaysian holidays stories :-)

m.u.l.a.n said...

hati i sangat berbunga2 till this second, dapat jumpa u & the girls...!!!! tqs for your time & enjooooooyyyy makan2 in malaysia ya..

Kniedaz said...

Miss 13 lebih tinggi dari LG ya..manis2 anak dara you...tak sabar nak baca full update! Happy holidays!

intan said...

Selamat bercuti kak Min, have fun:)

ann_sya said...

Hi Kak LG, dekatnye hotel akak dgn ofis saya :)

Along Najwa said...

Wah..akak bleh mengundi lah yer...