Sunday, 22 March 2009

Where has my blogging mood gone?

Tuan rumah memang betul2 not in the mood tonite to blog. Nak blog hopping and nak melawat blogs kawan2 yang lain pun not in the mood :-(. Sorry lah ye kalau ada sesiapa yang tengah menunggu my entry malam ni. Tengok lah kalau mood I dah ok balik tomorrow nite, I'll put up a new entry. If masih lagi mood malas, berhabuk lah sekejap my blog.......

10 comments:

CikMin said...

uiksss..nape lak ni LG..x pernah2 mcm ni...apa2 pun reason nya..do take care ye..moga u kembali dgn cerianyer..

somuffins said...

LG, do have a good rest .. tapi I tetap nyebok kat sini.. with or without hadiah, haha.

ain said...

kes biasa ni LG..ada masa kita mmg blank idea. Anyway, take care!!!

MamaRayyan said...

SIS...nape nie..
i of corse tertunggu u upload ur dinner photo mlm nie..
apepon xpelah ..may be u need pause..
jgn lupe update nanti k..

jebat said...

tapi jangan kasi berhabuk banyak2 tau.. nanti jenuh nak lap:)

hasni said...

salam..kak LG..kt dlm mood y sm:-(

Shafidah Shamen said...

hahaaa...apa sudah jadi..?? i tunggu ur email niii :D

lemongrass said...

CikMin,
tak tau lah tp mmng teramat lah malas nya nak mengupdate, hehehe. btw,I tak sempat lagi nak pos hadiah u tp I'll definitely pos minggu ni. Sorry ye lambat!

somuffins,
hehehe... Memang rasa cam nak baring atas katil baca novel aje.... malas betul :-)

Kak Ain,
Tu lah kan, pastu campur pulak dgn malas, lagilah memang berabuk agaknya rumah ni nanti :-). Thanks for the wish :-).

MamaRayyan,
kdg2 biasa lah kan, malas campur bored campur takde idea, hehehe....

Jebat,
bukan setakat habuk, sawang, labah2 semua lah kena lap, hehehe

Hasni,
salam, ye ke, jom sama2 menghabuk kan rumah kita, hehehe

Fidah,
Malasssss weh..... hahahaha

Jiya said...

berhabuk takpe... kalo kuar bewak komodo! haruuu.. kehkehkeh!

lemongrass said...

Jiya,
mana ada bewak komodo kat sini, koala adalah, hehehe