Thursday, 19 March 2009

I thought maybe malam ni in a few hours time, baru lah my bean counter will reach 100 000. Tak sangka betul, sikitnya cepat ke dia bergerak, kalau bullet train and Superman, hehehehe. Maybe sebab ramai kot yang tekan refresh button tu so tu yang cepat betul dia bergerak :-). My Other Half tak termasuk sebab dia ada award ceremony since petang tadi so tak boleh lah nak duduk depan pc so takde chance lah dia nak tekan button tu, hehehe. Sedih betul dia, wahkahkah.


Anyway, the 100 000th visitor dah pun emailed me the lucky photo and nak tau sape pemenang bertuah nya? Tak lain tak bukan, CikMin yang pandai sungguh buat yong tau foo tu..... :-). So, pada semua yang frust sebab tak dapat hadiah tu, minta maaf lah banyak2 ye sebab kopak lah poket I kalau nak bagi hadiah kat semua orang, hehehehe...... And buat lah baik2 dengan CikMin, mana tau dia nak share the present kan, hehehehehe

9 comments:

CikMin said...

huhuhu..pandai la u LG..kak masz dah hantuk2 pale dah tu...cikmin nak pos yongtaufoo jauh sgt..nnt bila u balik sini..satu mangkuk penuh cikmin jamu u LG..thanks again..

Jiya said...

tahniah la kat pembaca yang ke 100 000 tu. leh la share hadiah. kikikiki! sib baik bukan jiya yg dpt. kalo idak.. mau akak pikir sepolo kali nak bg hadiah. hadiah berupa "percuma tiket gi australia pegi balik sponsor by akak, tempat tinggal free kat umah akak, makan free sebulan kat umah akak" (kopipes) kakakakaka!

somuffins said...

Tahniah untuk CikMin :-)
LG, my sis belum kasi jawapan yang padu. Takper, there's always a next time. Have a nice day!

dila~noor said...

keciwa..
mlm td baby meragam n byk house chores nk buat smpai tak smpt masuk umah sis LG ni..uhuk uhuk..melepas..
anyway..congrates pd cik min ye =)

lemongrass said...

CikMin,
Masz tu mmng, sure tgh frust menonggeng tu,hehe

Jiya,
Banyak lah cantik mek kambing ni, wahaha....

somuffins,
tadi I pergi Carousel, dah abis stock bake n take tu, cc stand tu ada lah lagi tp I didn't grab anymore. I pun sedih sbb dpt 1 aje 'bake n take' tu.

dila~noor,
Sian nya si Zahraa meragam, hopefully dia dah ok hari ni. Takpe, next time maybe ada contest lagi kan ;-).

moonie said...

ala sayer plak balik kg..x sempat la nak reach to 100000 tue..sedihnyer..

aper adiah to the winner..akak bagi adiah per..kempunan nak adiah gak..

lemongrass said...

Moonie,
alah, silap lah u balik kg masa blog I tgh meletup,hehehe... Hadiah nya cupcake stand yg kat entry bawah ni. Cantik tak? hehehe

moonie said...

ala buat la lai contest..pasni 200000 plak..hehe..dah xderk rezki sayer

cantik sangat.. congratz to the winner..

lemongrass said...

Moonie,
kena tunggu taun depan lah klu nak dpt 200 000 tu :-)