Saturday, 15 November 2008

Malam ni tak boleh berceloteh panjang sebab Mount Kain dah memanggil and rasa teruja sangat nak melipat kain ni sebab nak tengok dvd Die Hard 4.0 sambil lipat kain. Ni lah first time tengok Die Hard 4.o ni sbb baru aje beli the dvd semalam. Sekarang ni tgh giler2 sale dvd so we all pun beria2 lah beli, hehehe..... Ok lah, Bruce Willis dah nak start so I better go. Layan gambar our dinner tonite dulu lah ye and also gamabr Miss 5. She followed me pagi tadi pergi grocery shopping sebab dia kata, sian Mummy takde kawan kat kedai tu, hehehe. But yang tak tahan nya tu, non stop talking dari mula I start engine kereta nak keluar rumah sampai lah balik rumah semula, pot pet pot pet! Sampai naik kebas telinga mendengar nya, hahahahaha......



Our dinner tonite, red beef curry, thai style.




Pendek kan rambut dia but still curly as anything

1 comment:

Along Najwa said...

She looks even more gorgeous in this photo. Love her curl,..