Sunday, 9 November 2008

Aktiviti di hujung minggu.......




Breakfast pagi tadi, lemonade and cream scone. Makan dgn whipped cream and blackcurrant jam.



Lunch tadi, nasi ayam hainanese.



Acitvity lepas lunch, main layang2. Since angin tadi bertiup sepoi2 bahasa, dapatlah jugak the kites naik above our heads :-) sekali sekala. The Little Misses pun seronok jugak lah main kejar2 and lompat2 dengan the kites.

6 comments:

middaygeo said...

kak tepek la resepi cream scone tuh nampak sedap sgt la pulak..kat sini kalo nak mkn yg sedap kena panjat bukit g cameron highland sajo..mahal lak tu

Intan Rosnitta said...

Rajinnya your hb melayan anak2 dara dia...

:)

Salina said...

Dear Minn,

Looks like a new kite! Next time ajar i masak nasi ayam hainanese kay.

Just found a great halal butcher in freo and the meat there is super tender!

lemongrass said...

Hi Middaygeo,
Dah tepek dah resipi scones tu,tak payah lah lepas ni u gi CH lagi nak makan scones, boleh buat sendiri kat rumah :-).


Intan,
I pun sama2 terkejar2 nak cuba naikkan layang2 tu, but sbb kita pun jadi camerawoman sama, tu yg tak nampak langsung muka kita, kehkehkeh.

Hi Salina,
how are you? Kat mana butcher kat freo tu? Kat Kardinya ke, Mecca meatke? A'ah, we all bought another kite, lagi murah u, hehehe.

Liasari said...

nmpk mcm taman perumahan kat m'sia pulak... i tot houses kat sana x pki konsep pagar2 mcm kat m'sia... hahah mcm lah i tau sgt, pi oz pun x pernah tgk kat tv je... kuang2x

lemongrass said...

Hi Lia,
Kat Perth ni bnyk gak tmn perumahan yg lebih kurang mcm kat M'sia.Tp bnyk lagi rumah yg takde pagar ni termasuk lah my house, hehehe