Thursday, 14 August 2008

Malam ni tak boleh nak post entry panjang2 sebab 'bukit jadian' dah memanggil2 dari tadi. Kalau tak settlekan malam ni, alamat mau jadi 'gunung' esok tu. Bayangkanlah 5 loads of washings to be folded, mau nya tak tinggi macam bukit! Nasib baik lah takde sesape nak datang rumah, kalau tak, memang malu abis, hehehe.....

Tonite's dinner, menu orang malas masak. We had 'cooked breakfast' for dinner. As long as everyone's full and doesn't complain, who cares right!

3 comments:

Mama Zeeta said...

samalah ngah, kat umah pun dah nak jadi 'gunung berapi' dah...

lemongrass said...

Eeta,
bukit jadian semlm dah settle, bukit jadian esok n hari ni ntah bila lah nak settle kan,hehehe

Mama Zeeta said...

ngah, actually tiap-tiap hari saya basuh baju. Cuma yg menggunung tu sbb tak berlipat. Tp malam tadi dah settled.