Monday, 18 August 2008


Dinner malam ni, pastitio with green salad and bread. Tukang masak puasa so masak yang simple ajelah. Pastu, badan pun rasa tak sedap so tekak pun tak terasa sangat nak berbuka puasa dengan dishes yang canggih manggih. Kalau masak pasta, dah gerenti ada bekal leftovers for the other half to take to work esok so tak payah susah2 buat his lunch malam ni.
Bestnya kalau dapat masuk tidur sekarang ni, zzzzzzzzzzzzz.............

8 comments:

xentari said...

uish...ni bukn masak simple jer tp nmpk lazat! Nnti akak suruh superman anta kt sy yer kak cpt smp dpn pintu umah hehe... :)

lemongrass said...

Xentari,
klu u dtg sini,boleh akak jamu dinner tu sekali :-). Takut nanti, superman tu yg mkn abiskan tgh jalan,penat kan flying ni, hehehe.

lemongrass said...

Xentari,
klu u dtg sini,boleh akak jamu dinner tu sekali :-). Takut nanti, superman tu yg mkn abiskan tgh jalan,penat kan flying ni, hehehe.

Intan Rosnitta said...

Kesian chef LG kepenatan... Sana puasa sahur & berbuka pukul brp? :)

xentari said...

hehe..cdgn yg bagus..msti superman tu x tahan tgk menu yg akak msk. trus dia ngap sblm smp dpn pintu umah sy huhu...

lemongrass said...

Intan,
I kalau puasa sorang, sahur minum air aje,hehehe,malas betul.Pagi tadi bangun pukul 5, sempat lagi :-). Buka pukul 5.52 pm,awal kan! Best, hehehe..

Xentari,
dah lah superman tu mat saleh, surenya dia suka makan pasta ni kan, wehkehkeh..

saveme_zero said...

kak..tu lasagna ker??

lemongrass said...

Bukan lasagna, tpi lebih kurang lah cuma guna pasta shapes aje instead of lasgna sheets.Lagi senang nak buat akak rasa :-).