Friday, 24 July 2009

 

 

Seperti yang dijanjikan, layan ajelah dulu ye gambar2 yang we all ambik kat KLCC. Hari ni takde citer panjang2 only photos aje :-).

DSCF6564

DSCF6562

Memang betul2 macam tourists kan, sebab beria2 ambik gambar kat steps and fountains KLCC tu :-). (kat steps depna KLCC tu pun nak ambik gambar, hehehe).

 

Gambar kat bawah ni pulak semuanya masa kat Petrosains.

DSCF6532

Gambar kat bawah ni, Pak Supir aka my brother menunjukkan bakat artistik nya mengambil gambar all of us at the ‘infinity mirrors’. Perasan jadi models sekejap, hehehe….

DSCF6523

DSCF6514

 

DSCF6539

DSCF6540

Saje je ambil gambar close-up of The Little Misses for anyone who misses looking at them( yes Dear, I mean you :-)).

22 comments:

ummiQisti said...

sronok kann bila time jalan2 nih rasa cam nak hari2 camni kan.heee...anyway welcomed back kak...cemane dah pulun derian abis2an dah?? heeee...

TyMy said...

miss 5 tu actually ada iras u lah...

happy holiday..

Watierman said...

rindu kat anak2 jer ke...kat separuh badan lagi tu...apa cerita???

ain said...

ur miss 5 is soooooo cutee!!!!!! ur miss 10 really looks like chinese!

CikMin said...

baru cikmin pasan..2 beradik ni mmg muka xde persamaan ek..rambut sorg megi sorg lurus...miss5 punya tu...gewam tau cikmin tgk..rasa nak geget2 rambut dia....

lemongrass said...

UmmiQisti,
tu lah, best betul bercuti ni kan. I dah pulun durian siap 3rd round lagi, sampai tak larat dah I, hehehe

TyMy,
maybe sbb muka dia bulat mcm I ye? :-)

Kak Watie,
itu kena ckp bisik2 lah, tak boleh ckp kat blog, hahahha ;-)

Kak Ain,
I pun heran tengok Miss 10 tu, makin besar makin mcm chinese :-). Miss 5 tu sbb curly hair yg nampak cute sgt2, hehehe

CikMin,
tu lah kan, padahal satu mak satu bapak tp lain kan rupa :-)

Ajzie said...

wahh cuti2 msia yea ..
Enjoy...

Ayu said...

salam k.min....

sronok dpt jln2 cari mkn kan? skali2 rasa la jd pelancong kat tmpt s'diri.hehehe...

kak...tul la kata akak.zahra cute n alya lak pretty.mmg nmpk ketara.ayu suka tgk mata alya...w/pun sepet tp cantik.nmpk sweet je! zahra lak toksah ckp la...mmg dia cute.

TERATAK IMPIANKU said...

eii cute btul dak rmbut maggi 2..hihi..alya lak sweet,cantik..yg pasti sweet mcm mak and bapak dia..hehe

Spices of Life said...

awwww now you made me so rindu dgn my mommmmmmmm.... i tuly enjoyed all your pics.. anak anak you so comel comel , mak salleh celup... (:

u dah makan apa since u got back di mana u teringin sesangat masa u kat aussie?

lemongrass said...

Ajzie,
tak cuti2 M'sia sgt pun, setakat kat kampung n kl aje :-)

Ayu,
sekali sekala jadi tourists kan, tak kan lah asik nak bagi maid filipinos n indons n mat banglas n mat myanmars aje yg nak lepak2 kat KLCC tu, hehehe. Kita pun nak join sama ;-P.
Mmng betul kan tentang budak berdua tu, bila orang jumpa Zahra mesti kata cute, bila orang jumpa Alya mesti kata sweet or pretty :-).

Teratak Impianku,
hehehe..nasib baik Mummy n Daddy dia sweet ye ;-). Kalau tak, susah jugak we all nak mengaku anak2 we all, hahaha

Azieda,
Anak2 you pun sure kalau balik M'sia, memang orang pandang tak henti2 kan :-), samalah minah saleh celup mcm my kids, hehehe
I dah dapat lah maka most of the stuff but yang tak dpt mkn lagi tu, kena tunggu bulan Dec lah nanti :-)

mrswongjowo said...

LG
macam dah tak nak balik Perth je....Next time kalau gi KLCC buat announcement besar2 kat blog ek...boleh gak we all join tengok anak2 Mat Salleh tu....

Rahmath said...

Hi Mynn,

Loved your kids photos, cantik dan kiut semacam and you look so young. I'm so jealous, kita sebaya jer, but I look so much older. Nanti, insyAllah December trip, I really want to meet you with the rest of the gang, nanti I bawakkan my 6 year old boy, Ameer , buleh berkenalan ngan your two girls. Have a safe journey home, cik Abang mesti dah rindu... :)

jana said...

Mynn next time balik malaysia kita
pakat betul-betul ya, teringin nak jumpa.

shahila said...

welcome back..
lama tak jenguk blog akak.

CT Delima said...

Kalau tgk anak2 LG ni rasa cam nak peluk2 jer..so cute. ct suka tgk rambut miss 5 gerammm hehehe cute2 arr ank2 you ni LG :-D

Lama ker kat m'sia ni LG...

lemongrass said...

mrswongjowo,
Eh mesti lah nak balik, dah rumah kita kat Perth kan, pastu hubby pun kat Perth, sian dia kena tinggal sorang2, hehehe

Rahmath,
Itu gambar jauh, tu yg nampak my face so young. If close-up then you can see all the wrinkles :-). It would be nice to meet up with you in December, hopefully tercapai lah hasrat tu kan :-)

Zana,
Nanti balik December u kenalah bawak your family and your Mak pergi my brother's wedding so bolehlah Mak you jumpa my Mak n Abah sekali and borak2 :-)

Shahila,
thanks :-)

Kak CT,
We all dah balik Perth pun, kjap aje kat M'sia sbb cuma nak uruskan passports aje sambil jumpa my family sekejap.

QueenJah said...

Salam LG,

agaknya masa ni tgh sibuk kemas2 nak balik ke Perth semula kan? alahai melepas jugak nak jumpa, kena tunggu sampai Dec? tih! tih! tih!

He hee aritu auntie nasihatkan LG, beringat2 makan buah2 kan? sebagai balasannya auntie sekarang bersuara ala2 itik serati heeee....banyak sgt mencekik langsat! haaa haaa...padan muka aku!

QueenJah said...

Huiii...bergaya betol Miss 5 dgn rambut dia tu kan? Gerrrrrammmmmnya...comel! comel! kakak pun sama comel!

lemongrass said...

Auntie Jah,
salam. Dah selamat sampai Perth pun ni :-). Tu lah, sape suruh makan buah banyak sgt, kan dah jadi adik beradik itik serati, hehehe...

geraugebang said...

They are gorgeous.

lemongrass said...

geraugebang,
thanks :)