Tuesday, 23 September 2008

Ucapan Selamat Hari Raya




Kepada semua teman2 di alam cyber, thank you for reading my blog. Sempena bulan yang mulia ini, hanya kad ucapan yang dapat kami berikan sebagai tanda pengerat silaturrahim. I'm not sure if this kad raya can be copied n paste or not sebab kad raya ciptaan sendiri, hehehe. Tapi kalau sesiapa yang sudi terima kad raya ni n manage to kopipes to your blog, I would be so honoured :-). XOXOXOXOXOXOXOXOXO

10 comments:

mrssham said...

adeh..tak tahan la tgk tulang angah..nampak kurus je.. ni jeles ni..mummy 2 org anak..maintain kurus

CikMin said...

salam LG..i dh kopipes kad raya u ni..nnt i tepek..thanks yeah...

Liasari said...

LG pls put on some weight... dengki tgk shoulderblade u!

lemongrass said...

Hehehe Nana,
itu belum tengok tulang rusuk lagi,mcm gitar aje, kuikuikui... Takpe Nana, slowly kurangkan berat jgn mendadak,nanti terus sakit :-).

Hi Min,
Dpt ye kopipes, alhamdulillah. Tepek jgn tak tepek, hehehe.

Lia,
hehehe, shoulderblade tu lah yg mahal wei ;-).Masa kurus ni lah baru nmpk shoulderblade,hahaha.

mrssham said...

tgg la tahun depan .. skrg nak stop kejap..heheheh

VG said...

Hi LG

Pls collect your kad raya from my blog....sorry ran out of stamps, LOL

Intan Rosnitta said...

LG...I pun dah copy. Nanti I tayang kat blog.

Hehe :D

Flower said...

Cantik gambar. This year we all tak de baju kurung. Lupa nak kasi my sister our new address. Hehehe. So nampaknye anak2 tahun ni pakai baju mat salleh. Boleh kan?

ps - finally dpt buat cookies semalam. Karang lepas ambik anak2 dari sekolah nak buat lagi satu jenis. Now I know kenapa I malas nak start cepat. Reason dia, tiap2 kali I buat cookies raya, pasti my hb makan kasi habis. Tapi bila dah rasa, langsung tak laku.

apple said...

selamat hari raya aidilfitri puan LG. semoga syawal ini lebih meriah dr tahun2 sebelumnya. suka tgk dua beradik tu. so cute!!

my url, http://apple76.fotopages.com/

lemongrass said...

Nana,
Bila lagi kan nak put on weight tanpa orang semua busybody,hehehehe...

Hi VG,
thank you so much for the raya kad. Save the rainforest by not using stamps, hahaha :-).

Hi Intan,
TQ sbb sudi ambil. Duit raya tunggu lah dulu ye :P.

Mallan,
alah apa kisah tak pakai baju raya. Minah2 arab kat masjid tu lagilah pakai jeans ketat aje gi semayang raya, wehkehkeh. Cookies apa aje u dah buat? Boleh lah tukar2 cookies camni, hehe.

Hi Apple,
I'll link yr fotopages kat my blog ye.Thanks for the wish, insyaAllah tahun ni meriah mcm selalu :-)